SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Erkal Başvurursa..'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya İl Başkanı Mehmet Kaya Asiltürk, "İzm'ler çöktü, adil düzen doğacaktır" dedi.

Parti il binasında düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konulara değinen SP Malatya İl Başkanı Mehmet Kaya Asiltürk, "Bize göre ABD ve AB ülkelerini sarsan bu ekonomik kriz yeni bir devrin ilk ışıkları durumundadır. Bu kriz kapitalizmin, faizci ekonomik sisteminde çöküşe geçtiğini müjdeliyor. Vakti ile dünyanın başına bela olan izm'ler var idi Nazizm çöktü, faşizm çöktü, komünizm çöktü şimdi sıra kapitalizme geldi. Bu çöküşün ardından 'Yeni Bir Dünya ', 'Adil Bir Düzen' doğacaktır. Kuvveti ve menfaati hak sebebi sayan batı medeniyeti iflas etmiştir. İnsanlığın bundan böyle ihtiyacı hakkı üstün tutan hak merkezli bizim medeniyetimizdir, Mili Görüştür" şeklinde konuştu.

"Ülkemizde de durum hiç iç açıcı değil, işsizlik çığ gibi büyürken, terör belası tekrar canlandırılmakta, Türk- Kürt kardeşliği bir birine düşürülmek istenmekte, ekonomik politikalar yüzünden memur, işçi, esnaf, çiftçi açlık ve yoksulluğun pençesinde kıvranmakta" diyen Asiltürk, daha sonra şunları belirtti:

“Ülkeyi yönetenler ise muhalefeti ile medya patronları ile kayıkçı kavgası ve horoz dövüşü ile ülke meşgul edilmektedir. Bu böyle gitmez. Gitmeyecek. Büyü bozuldu. Yalancı seraplar son buldu."

Bu arada, 28 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle Malatya belediye başkanlığı için eski belediye başkanı Münir Erkal'ın SP'den aday olacağı şeklinde kamuoyunda söylentiler olduğu şeklindeki soruyu Kaya Asiltürk şöyle cevaplandırdı:

"Kamuoyunda konuşuluyor, ancak bugüne kadar kendisinin bir başvurusu olmadı. Başvuru yaparsa yetkili organlarımız değerlendirir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız