SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erkal MİAD Üyelerine Fikir Verecek

A- A+ PAYLAŞ

 

Kısa adı MİAD ve merkezi de İstanbul olan Malatyalı İşadamları Derneği’nin 6. Fikir Platformu toplantısının 16 Aralık Cumartesi günü, MİAD Aylık toplantılarının Aralık ayına ilişkin olanının da 19 Aralık Salı günü DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar’ın katılımıyla gerçekleştirileceği bildirildi.

 

KONUŞMACI ERKAL

 

MİAD 6. Fikir Platformu toplantısının, 16 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’de, derneğin Bağcılar’daki merkezinde yapılacağı, konuk TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, Malatya Milletvekili ve eski belediye başkanı Ahmet Münir Erkal’ın “Malatya’da Kentsel Dönüşüm Neleri İçermeli?” konusunda konuşacağı bildirildi.

 

MİAD'ın başkanlığını sürdüren Yunus Akdaş, Erkal'ın belediye başkanlığının 1. döneminde, meclis üyeliği ve belediye başkan vekilliği yapmıştı.

 

19 ARALIK’TA AĞAR

 

MİAD’ın geleneksel aylık toplantılarının 31’incisinin 19 Aralık Salı akşamı İstanbul Merter’deki Gren Park Otel’de yapılacağı, konuşmacı DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar’ın bu toplantıda “Ekonomi ve Siyasette Katılımcı Çözümler” başlığı altındaki açıklamalarda bulunacağı belirtildi. Bu toplantı, 19.30-21.30 saatleri arasında yapılacak ve öncesindeki kokteyl 19.00’da başlayacak

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız