SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erkal ve Aslanoğlu Açılıştaydı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı işadamı Sabri Özel'in Malatya mağazası törenle açıldı.

Açılışa Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın, AKP Malatya Milletvekili Münir Erkal, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak, Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mücahit Fındıklı, Müftü Bekir Gerek, Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Başkanı Şaban Taçyıldız, Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Aktaş, Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ, AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Öznur Çalık,tiyatro sanatçısı Kenan Işık, işadamı Abdulkadir Eriş, bazı belediye başkanları ile sendika, parti ve sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri katıldı.

Açılış töreninde konuşan Vali Daşöz, bir şehirde marka mağazalar artıkça o şehrin markalaşmasının da tescillendiğini belirtti.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise, işyerlerinin artmasının iş ve aş demek olduğunu kaydederek, hayırlı olması temennisinde bulundu. İşadamı Sabri Özel de, "Memleketimde bu kadar sevildiğimi bilmiyordum" diyerek, Malatyalılar'ın yüzünü karartacak hiçbir iş yapmadığını, bundan sonra da yapmayacağını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız