SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erkal, YP Yöneticileriyle Görüştü

A- A+ PAYLAŞ

“Yeni Oluşum” adıyla başlatılan hareketin sözcüsü olduğu bildirilen Malatya eski milletvekili Münir Erkal, ülkenin siyasi tekelleşmeye gittiğini bununda ülkenin geleceği açısından çok büyük tehlikelerin olacağını gördüğünü, bu vesile ile aydınların, eski yeni siyasilerin , namuslu, vatanperver, ülke menfaati için kendisini feda edecek, ‘bu memleket hepimizin’ diyerek sahiplenecek bir hareketin kaçınılmaz olduğunu bildirdi ve “Bu sorumluluğu hepimiz omuzlarımızda hissediyoruz ve bunun için çalışmalarımızı başlattık.”dedi.

Sadettin Tantan’ın genel başkanlığındaki Yurt Partisi’nin genel başkan yardımcıları Yavuz Tavşan, Ertuğrul Baştaş ve Murat Yazıcı ile hemşehrimiz olan genel sekreter yardımcısı Kamil Göksu ile Ankara’da bir araya gelen Erkal, “Sayın Tantan’ın geçmişteki eylemlerine bakarsak, bunların hepsini taşıdığını, bu ülkeye canı pahasına sahip çıkacağını, birikimiyle başbakanlık yapabileceğini, hiçbir güce tabi olmayacağını görüyoruz ve takdir ediyoruz. Ben her kesimi toparlayacak kişilere gidiyorum. Artık bir masanın etrafında uzlaşma zeminini yakalayıp, ülkemizin menfaatleri için birlik ve beraberliğimizi sağlamamız kaçınılmaz olmuştur. Bu toplantıları sıklaştırarak diyalog zemininde çözmeye hepimizin gayret etmemiz lazım. Aksi takdirde bin yıllık geçmişi olan bir ülkeyi bir kişinin tekeline teslim ederiz. Bununla da ülkemizin ve gelecek nesillerimizin kaderiyle oynamış oluruz” dedi.

Yurt Partisi genel sekreter yardımcısı Göksu da, “Sayın Erkal memleketim Malatya’da 10 yıl belediye başkanlığı ve bir dönem de milletvekilliği yaparak ülkemize büyük hizmetler vermiş değerli birisidir.”diyerek, kendisi ile bir araya gelmekten şahsı ve partisi adına çok mutlu olduğunu söyledi.

AKP’ye açılan kapatma davası, Başbakan Erdoğan’la yollarını ayıran ve merkez sağda siyasi parti kurmak isteyen politikacıları harekete geçirmişti. AKP’ye alternatif siyasi parti kurmak için alt yapı çalışması yürüten ve aralarında Erkal’ın da bulunduğu eski AKP’liler, baskın seçim olması halinde Sadettin Tantan’ın Yurt Partisi’yle seçime katılmayı tartışmaya başlamışlardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız