SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erkal'dan Fındığın Faydaları!..

A- A+ PAYLAŞ

AKP Giresun Gençlik Kolları üyeleri, AKP TBMM Grup Salonu'nda fındık dağıtmak istedi. TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın verdiği talimatlar doğrultusunda dağıtım görevliler tarafından engellenirken, milletvekilleri fındık yemenin faydalarını anlattı.

AKP'nin bu haftaki TBMM Grup Toplantısı'na TBMM Başkanı Arınç'ın koyduğu yasaklar damgasını vurdu. Daha önceki grup toplantılarında atılan sloganlardan ve hediye kuyruklarından rahatsız olan Arınç, gruplarda bu tür görüntülerin yaşanmamasını istemişti. AKP Giresun Gençlik Kolları üyesi bir grup genç, AKP Grup Toplantı salonunda fındık dağıtmak istedi. Üzerinde 'Siyasetçinin yorgunluğuna, muhalefetin hırçınlığına, Başbakanımızın hızına yetişmeye yardımcı olur' yazılı fındık poşetlerini milletvekili sıralarına bırakan gençler, Meclis görevlilerince engellendi. Dağıtılan fındıklar teker teker toplatılırken, bazı milletvekilleri ise erken davranarak dağıtılan fındıklardan yemeye başladı.

AKP Sakarya Milletvekili Süleyman Gündüz, Meclis'te bu tür gıda dağıtımının kontrol altına alınabilmesi için belirli kısıtlamalar getirildiğini bildiğini söyledi. "Fındık yemek güzel birşeydir. Size de tavsiye ederim" diye konuşan Gündüz, Sakarya'nın çok önemli mahsüllerinden bir tanesinin fındık olduğunu kaydetti. Türkiye'de fındık üretiminde ikinci sırada yer aldıklarını belirten Gündüz, "Dolayısıyla fındığın tüketilmesi gerekiyor. Herkese afiyet olsun" diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Münir Erkal ise fındığın, insanın doğal yapısını daha güzel bir seviyeye ulaştıracağına inandığını belirterek, "Yemeden faydasını göremezsiniz. Gerçi psikolojik olarak uzaktan seyrettiğinizde estetik olarak bile sizi etkiler. Hem psikolojik tesiri var hem fiziki tesiri var" şeklinde konuştu.

Bu arada, grup toplantısı sırasında davetli sıralarını dolduran partililerin herhangi bir slogan atmadıkları ve Erdoğan'ın konuşması sırasında tezahüratta bulunmadıkları gözlendi. Grup toplantısının sonunda salonda Meclis Başkanı Arınç'ın talimatı çerçevesinde hediye kuyruğu da oluşmadı. Erdoğan, grup salonunda sadece Ankara Olağanüstü Hal Şehit ve Gazi Yakınları Derneği üyelerini kabul etti.

Dernek üyeleri tarafından plaket verilen Erdoğan, tekerlekli sandalyeyle kürsüye çıkan gazi Ahmet Akın ile de bir süre sohbet etti. Başbakan Erdoğan, diğer hediyeleri ise makam odasında kabul etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız