SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Erkan Zengin Eskişehirspor'a Yük"

0
Güncellendi - 2018-01-23 04:13:27
A- A+ PAYLAŞ

Eskişehirspor'da Erkan Zengin'in sürpriz bir şekilde ayrılmasının ardından kulüpten açıklama yapıldı.

Eskişehirspor kaptanı Erkan Zengin, Başkan Halil Ünal ile görüşmesinin ardından kulüp ile yollarının ayrıldığını söyledi. Erkan Zengin'in tesislerden ayrılmasının ardından takım antrenmana çıkarken, Teknik Direktör Yücel İldiz, Sportif Direktör İzzet Erdoğan ve Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz açıklamalarda bulundu. Yücel İldiz, Erkan Zengin ile ilgili yönetilen soruları cevaplamaktan kaçınırken, "Başkanla görüşmeler yaptık. Şunu söyleyebilirim. Önceden prensipler üzerine konuşmuştum başka bir şey söylemeyeceğim ama İzzet bey size gereken bilgiyi verecektir" dedi.

"Erkan için de, kulübümüz için de hayırlısı olsun"

Konuyla ilgili bir diğer açıklama, İzzet Erdoğan'dan geldi. Erkan Zengin için resmi tekliflerin gelmeye başladığını dile getiren Erdoğan, "Erkan Zengin Türkiye’ye mal olmuş iyi bir futbolcu kardeşimizdir. Talipleri var. Takımımızın durumu da malum. Erkan ile başkanımız oturup böyle bir karar aldılar. Bu karar hem Erkan için hem Eskişehirspor için hayırlı olsun diyelim. Süreci beraber yaşayıp göreceğiz. Şimdiye kadar bize ulaşan Erkan Zengin ile ilgili resmi bir teklif yoktu. Şimdi ufak ufak resmi teklifler gelmeye başladı. Bizde hem futbolcumuzun hem de takımımızın geleceği açısından en uygununun böyle olacağını düşündük. Başkanım ve yönetimde buna karar vermiş demek ki. Bugün Erkan ile görüşme yaptılar. Erkan’da takım ile vedalaştı. Tesislerimizi şu an itibariyle terk etti. Ben tekrar söylüyorum; Erkan için de, kulübümüz için de hayırlısı olsun" şeklinde konuştu.

"Erkan Zengin transferi için görüşme yapabiliriz"

Basın sözcüsü Erdal Şahbaz ise Erkan Zengin'in mali değerini karşılamakta zorlandıklarını açıkladı. Erkan Zengin ile ilgilenen takımlarla görüşmelerin yapılabileceğini kaydeden Şahbaz, "Kulübümüze uzun süre emek veren geçen sene beraber geldiğimiz kaptanımızı Erkan Zengin ile karşılıklı bir görüşme yaparak Erkan Zengin’in transferine karar vermiş durumdayız. Birlikte görüştük, konuştuk, anlaştık. Erkan Zengin bizim için çok değerlidir. Burada olsa da olmasa da. Şunu çok iyi biliyoruz ki Erkan Zengin gideceği her kulübe katkı verecek kapasitede değerli bir oyuncudur. Fakat Eskişehirsporumzun geleceği açısından, Eskişehirspor için de bir yük olduğunu da söyleyebiliriz. Bunu maddi açıdan söylüyorum. Bu lig bu rakamları taşıyamaz. Dolayısıyla bizler de kulübümüzün geleceği açısından, orta vadeli yapılanma açısından oyuncumuz ile böyle bir anlaşmaya vardık. Bugünden itibaren tüm kulüplerle Erkan Zengin transferi için görüşme yapabiliriz" diye konuştu.

Eskişehir, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız