SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Erkek ve Kadın' Sahnede

A- A+ PAYLAŞ

Ankara Devlet Tiyatrosu Malatya Devlet Tiyatrosu Sabancı Kültür Sitesinde Semih Sergen’in yazdığı Erkek ve Kadın isimli oyununu sahneleyecek. Oyun 10 Aralık 2010 günü saat 20.00, 11 Aralık 2010 saat 14.00 ve 20.00’de tiyatro severlerle buluşacak.

Konuyla ilgili Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün açıklaması şöyle:

"2 perde halinde, 2 saat 10 dakika süren oyunun tam bilet fiyatı 5, indirimli bilet ise 3 TL. Biletler Sabancı Kültür Sitesi ile Devlet Tiyatrolarının web sitesinden temin edilebiliyor.

Oyunda emeği geçenler ve konusu şöyle:

Yazan: Semih Sergen
Yöneten: Semih Sergen
Dekor Tasarımı: Sertel Çetiner
Giysi Tasarımı: Sertel Çetiner
Işık Tasarım: Ahmet Karademir
Müzik (Düzeni) : Can Atilla
Asistan: Başak Güleç Işık

Sahne Amiri: Serpil Kılıç
Kondüvit: Bayram Uçar
Suflöz: Kiraz Han
Işık Kumanda: Ahmet Erdem
Dekor Sorumlusu: Adem Koyuncu
Aksesuar Sorumlusu: Yücel Ünver

Rol Dağılımı:

Bilal Gürdere, Buket Türkyılmaz / Nesrin Üstkanat / Emine Semra Gökalp, Oktay Dal, Pınar Gün, Akın Berk Sağıroğlu

Konu:

Cevat ve Nurten’in evlilik ilişkisi zamana yenik düşerek eskimeye başlamıştır. Onlarla aynı evi paylaşan Nurten’in kardeşi İpek ve Cevat arasında bir yakınlaşma vardır. Bu yakınlaşma onları sürekli bir çatışma içinde bırakır. Ve tabi bu iç çatışma daha çok İpek Tarafından sürdürülmektedir.

Fedakâr bir abla ve eş olan Nurten, İpek iki yaşında iken kaybettikleri annelerinin yerine kendini koymuş ve İpek’e annelik etmiştir. Bir gece yaşanan büyük çatışmadan sonra, İpek ani bir şekilde okuldan bir arkadaşıyla evlenmeye karar verir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız