SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erkekler Maçı Oynanamadı Ama..

0
Güncellendi - 2016-01-24 19:26:51
Erkekler Maçı Oynanamadı Ama..
A- A+ PAYLAŞ

  • Kar nedeniyle BAL Ligi maçı ertelenirken, Bayanlar Futbol takımı maçını yaptı ve galip geldi.

Kar nedeniyle  Yeşiltepe'deki 1 no'lu sahada oynanması gereken Malatya Yeşilyurt- Adıyaman 1954 BAL ligi maçı, saha temizlenemediği için hakem tarafından ertelenirken, kar temizliği yapılan 3 no.lu sahadaki Malatya Bayanlar Spor- Tokat Ufuk Keleş Gençlik Spor maçı oynandı. Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, sahasında Tokat ekibi Ufuk Keleş Gençlik Spor'u 2-0 yendi.

Yeşiltepe 3 nolu sahadaki mücadele yoğun kar yağışı nedeniyle 30 dakika geç başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı ekipler, yoğun kar yağışı sonrası kapanan sahayı kar temizleme araçlarıyla açtı.

Pano01eeKar temizleme çalışmaları sonrası karşılaşma başladı. Malatya Bayanlar Spor Kulübü; Kürşat Duyu, Emrullah Pars ve Ramazan Sarıcan hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmayı 2-0 kazandı. Malatya Bayanlar Spor Kulübü'ne galibiyeti getiren golleri 30 ve 81. dakikada Sevim Çetin kaydetti.

Takımına galibiyeti getiren golleri kaydeden forvet oyuncusu Sevim Çetin, "Kazandık ama mutlu değiliz. Bizim adımıza kötü bir maçtı. Hava şartlarından dolayı iyi oynayamadık. İnşallah önümüzdeki maçlar daha iyi geçecek. Serimizi böyle devam ettirmek istiyoruz. Sezonu lider tamamlayıp, 2. Lige yükselmek istiyoruz" dedi.

Çetin, orta saha oyuncusu olduğunu ancak forvet oynadığı sürece gol atmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız