SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erkekliğe İlk Adım..

A- A+ PAYLAŞ

Görüş Gazetesi Yazıişleri Müdürü ve TV Malatya Genel Yayın Yönetmeni Bülent Yalvaç'ın iki oğlu Emre ve Berke, ÖZKA Tesisleri'nde düzenlenen düğün töreniyle sünnet oldular ve erkekliğe ilk adımı attılar.

Düğüne; Almanya gezisinden aynı gece dönen Vali Halil İbrahim Daşöz'ün yanı sıra, Belediye Başkanı Cemal Akın, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Recep Özmen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sezai Yılmaz, öğretim üyesi Prof.Dr. Ramazan Özdemir, Malatya Eğitim Vakfı Başkanı Şaban Taçyıldız, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Bahadır Altaş, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Gazeteciler Derneği Başkanı Orhan Çekin, bazı daire müdürleri, bazı siyasi partilerin ve kurum-kuruluşların yetkilileri, basın mensupları ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Düğüne çok sayıda kişi ve kuruluş da çiçeğin yanı sıra kutlama telgrafları gönderdiler. Yemin töreni nedeniyle düğüne gelemeyen milletvekili Mücahit Fındıklı ve Mevlüt Aslanoğlu da düğün sırasında telefonla arayarak kutlama dileklerini ilettiler.

Bülent- Fulya Yalvaç çifti ile Malatya MADO İşletmesi sahiplerinden kirve Yüksel- Yeter Salik çifti, konukları dolaşarak tek tek hoşgeldiniz derken, düğün Malatya kültürünü yansıtan müzik ve görüntülerle devam etti.

Emre ve Berke'nin kınaları, Malatya kına havası "Yüksek Ayvanlarda Bülbüller Öter" türküsü eşliğinde yakıldı.

Mahalli sanatçılar Cano ve Abdullah Bakış da, verdikleri konserle düğüne renk kattılar.

19.30'da başlayan düğün 01.00 sıralarında sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız