SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erken Bayram Ziyaretleri

0
Güncellendi - 2018-08-21 00:49:26
Erken Bayram Ziyaretleri
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Kurban Bayramı öncesinde bayram ziyaretlerinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın arefe günü yaptıkları Şehitlik, MİAD Sevgi Evleri ile Huzurevi ziyaretlerine, AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkçi, Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AKP İl Başkanı İhsan Koca eşlik etti.

İlk olarak Şehitliği ziyaret eden Başkan Polat, “Şehitlerimiz yolumuzu aydınlatan al bayrağımıza rengini veren kahramanlardır. Rabbim şahadetlerini kabul eylesin. Bu vatan hiçbir zaman esaret altında olmamıştır. Her türlü saldırıya karşı direnmiş, ayakta durmuştur. Bir ve beraber olduğumuz müddetçe hiçbir güç bizi yıkamaz. Bu vesile ile başta şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere bütün Malatyalı hemşerilerimin bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve beraberindeki heyet daha sonra sırasıyla MİAD Sevgi Evleri ile Huzurevi’ni ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve beraberindeki heyeti MİAD Sevgi Evleri ile Huzurevim’de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Rasim Bulut karşıladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve beraberindeki heyet MİAD sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret ederek çocuklarla sohbet edip çeşitli hediyeler dağıttılar.

MİAD Sevgi Evlerinde kalan çocukları ziyaretin ardından Huzurevi’ne geçen heyet burada da yaşlılara karanfil ve çeşitli hediyeler dağıtırken yaşlılarla yakından ilgilenerek sohbet ettiler.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız