SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erken Gelene Baklava

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:37:42
Erken Gelene Baklava
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da 2012 yılına ilişkin beyannamesini ilk veren dernek yöneticilerine bir tepsi baklava ikram edileceği bildirildi. 
 
Malatya İl Dernekler Müdür Vekili İhsan Ercan, yaptığı açıklamada, "2012 yılını ait derneğiniz ile ilgili beyannamelerinizi Nisan ayında oluşan yoğunluktan etkilenmemek için erken vermenizi tavsiye ediyoruz. Dernek beyannamesini 30 Mart 2012 tarihine kadar Müdürlüğümüze erken getiren, kura ile belirleyeceğimiz bir derneğimizin değerli başkanına, dernek beyannamesini Müdürlüğümüze ilk teslim eden dernek başkanına bir tepsi baklava ikram edeceğiz" ifadelerini kullandı. 
 
" İl Dernekler Müdürümüz sayın Raşit Özmen'in önceki dönemlerde, bizzat dernek başkanlarını telefonla arayarak, dernek beyannamelerinin zamanında getirilmesi konusunda uyarılar yapmış ve bu uyarılar sonuç vermiştir" diyen İhsan Ercan, daha sonra şunları belirtti: "Amacımız dernek başkanlarımızın cezalı duruma düşmemeleri için beyanname verme yükümlülüklerini zamanında yerine getirmelerini sağlamak. 30 Nisan 2012 tarihinde sonra beyannamelerini geç getiren Derneklere 5253 sayılı Kanunun 32/l maddesi 679 TL idari para cezasını ön görmektedir. Malatya İl Dernekler Müdürlüğü olarak hedefimiz, faaliyet gösteren tüm derneklerimizin beyannamelerini zamanında teslim ederek cezalı duruma düşmelerini önlemek. Dernek başkanlarımıza, Malatya Valiliği Hizmet Binasının tadilatta olmasından dolayı İstasyon Virajında bulunan Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde hizmet verdiğimizi hatırlatmak isteriz." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız