SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Erken Gol Yedik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:43:41
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Malatya İl Özel İdarespor, erteleme maçında Elazığ temsilcisi Yurtbaşı Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 

Deplasmanda Osmaniye ekibi Kadirlispor’a 3-1 mağlup olan Malatya İl Özel İdarespor, Çarşamba günü erteleme maçında deplasmanda Yurtbaşı Belediyespor ile karşılaşacak. Osmaniye dönüşü ara vermeden Yurtbaşı Belediyespor maçı hazırlıklarına sürdüren takımda Uğur ve Halil’in sakatlıklarının devam ettiği kaydedilirken, Kadirlispor karşılaşmasında çift sarı karttan kırmızı kart gören Yalçın’ın forma giyemeyeceği bildirildi.

Malatya İl Özel İdarespor Antrenörü İsmet Güner, Kadirlispor maçı ve Yurtbaşı Belediyespor maçı hazırlıklarıyla ilgili bilgiler verdi.

Güner, Kadirlispor maçında futbolcuların istedikleri performansı ortaya koyamadıklarını belirterek, “Kadirlispor ile sahada denk bir mücadele verdik. İlk yarıya tutuk başladık ama Kadirlispor’un bize karşı bariz bir üstünlüğü olmadı. Ancak bazı futbolcularımız beklediğimizin altında bir performans sergiledi. Neticede de yediğimiz golle ilk yarıyı 1-0 mağlup tamamladık” dedi.

İkinci yarıda golü bulmalarına rağmen mağlup olmaktan kurtulamadıklarını kaydeden Güner, “İkinci yarıya iyi başladık. Golü de bularak durumu 1-1’e getirdik ancak erken bir gol yedik. Özellikle hakem ikinci yarıda büyük bir etki altında kaldı. Bir pozisyona itiraz eden Yalçın, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 10 kişi kaldıktan sonra ikinci golü bulmak için rakip kaleye yüklenirken, kalemize üçüncü golü gördük ve sahadan 3-1 mağlup ayrıldık” diye konuştu.

Güner, hakemin maç yönetiminden memnun kalmadıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Maçta durum 0-0 iken hakem net bir penaltımızı vermedi. Tabi ki bu bir mazeret değil ama yüzde yüz penaltı idi. Hakem çok etki altında kaldı.”

Yurtbaşı Belediyespor ile oynayacakları erteleme maçından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini kaydeden Güner, “2 hafta üst üste puan kayıpları yaşadık. Üst sıraları hedeflerken, kaybettiğimiz puanlar nedeniyle alt sıradaki takımlar bize yaklaştı. Önümüzde Yurtbaşı Belediyespor maçı var. Deplasmanda oynayacağımız bu müsabakadan puan ya da puanlarla ayrılarak, puan kayıplarını telafi etmek istiyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız