SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Erken Kalkan Konuşuyor'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Öznur Çalık, "Ana muhalefet lideri, bırakın 2023 hedefini ve programını, merdivenlerden düz çıkmayı bile bilmiyor" dedi.

AKP Malatya Gençlik Kolları'nın organizesi ile Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde "Türkiye 2023'e Yürüyor' programı gerçekleştirildi. İlçe düğün salonundaki programda konuşan milletvekili ve MKYK üyesi Öznur Çalık, "AK Parti 2023'ü planlarken, muhalefet ne yapıyor. Kendi aralarında erken kalkan yol alır diye düşünerek, kim erken kalkarsa o açıklama yapıyor. Onlar bizim genel başkanımıza yetişemezler de, önce gençlerimize gelip yetişsinler. Bizim gençler, genel başkanımız 2023'ü hedeflerken, programlarken, ana muhalefetin genel başkanı ise yürüyen merdivende düz çıkmayı bilmiyor. Daha çok çalışmaları lazım" ifadelerini kullandı. Çalık, seçilme yaşının 25'e getirilmesini AKP iktidarının sağladığını da hatırlattı.

Malatya Milletvekili İhsan Koca ise, "Malatya'da siyaset AK Parti'de yapılır. Türkiye'de siyaset AK Parti'de yapılır. Daha nice güzel günlere AK Parti iktidarı ile devam etmek istiyoruz" dedi.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi iktidarlarının gençlerle ilgili yaptıklarını anlatırken, Yeşilyurt İlçe Başkanı Fikret Çolak da konuşmasında, "Hedefi olan bir toplum olmak, bizim için gurur ve mutluluk verecidir. AK Parti'nin de bir hedefi vardır. Türkiye'yi daha ileriye götürmektir. Hep birlikte ülkemizi kalkındıracağız" şeklinde konuştu.

AKP Malatya Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Acar ise, "Türkiye 2023'e yürüyor, Yeşilyurt gençliği AK Parti'de buluşuyor sloganı ile yaptığımız bu toplantının partimiz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diyerek, gençliğin siyasette daha aktif olmasını beklediklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız