SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Erken Seçime Gitmek Şart..''

A- A+ PAYLAŞ

Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Miraç Akdoğan, hükümetin Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılmadan seçime gitmeyeceği kanaatinde olduğunu belirterek, "Ekonomi hükümetin kaldıramayacağı bir noktaya gidiyor" dedi.

Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Miraç Akdoğan, partisinin çalışmaları için geldiği Malatya'da yaptığı açıklamada, hükümetin erken seçime gitmesinin şart olduğunu savunarak, "AK Parti, Cumhurbaşkanlığı seçimi gerçekleştikten sonra seçime gireceği kanaatindeyim. Ama Türkiye'de olaylar o kadar hızlı gelişiyor ki içinde bulunduğumuz ekonomik şartlar, Türkiye'yi hızla bir yerlere taşıyor. Ben Türkiye'nin ekonomik olarak Sonbahar'a kadar özellikle bu dönemden sonra hükümetin taşıyamayacağı noktalara gideceği kanaatindeyim. Maalesef Türkiye, kriz dönemindeki siyasi ve ekonomik istikrarsızlığa hızla yaklaşıyor. Hükümetin tek çıkış noktası erken seçimdir. Hükümet milletin iradesine başvurmalıdır. Mantık, bu yılın sonunda bir erken seçimin Türkiye için kaçınılmaz olduğunu gösteriyor. Yapılacak bir erken seçim Türkiye'nin yararınadır" İfadelerini kaydetti.

Akdoğan şunları söyledi:

"Hükümet, şartlar ne olursu olsun kilitlendiği Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra genel seçime gitmek istiyor. Bu Türkiye'ni hayrına değildir. Cumhurbaşkanlığı seçimine daha 1 yıl varken, Türkiye bu konuda gerilmeye başlamıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız