SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erken Tamamlanacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:24:08
Erken Tamamlanacak
A- A+ PAYLAŞ
Malatya’da inşaatı süren yeni hastane binası inşaatının bu yıl sonunda tamamlanacağı bildirildi. Hastaneye yapılacak ek,  fizik tedavi, diş, kadın doğum ve çocuk hastaneleri ile birlikte yatak kapasitesinin bin 100’e çıkacağı bildirildi.
 
AKP Malatya milletvekili Mustafa Şahin, beraberinde Sağlık İl Müdürü Nail Umay, Devlet Hastanesi Başhekimi Vahah Boztepe, AKP merkez ilçe başkanı Osman Güder ve yardımcıları, AKP il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte şeker arazisine yapılan devlet hastanesi inşaatında inceleme yaptı. 
 
Hastane Proje Müdürü Hasan Pehlivan, yaptığı açıklamada, toplam 640 yataklı olacak ancak 800 kişinin kullanabileceği hastane kapalı alanının  100 bin metrekare olduğunu ifade edip, “25 ameliyathane bulunan hastane inşaatı sözleşme gereği 2013 Nisan’da bina teslim edilmesi gerekiyor ancak biz bu yılın sonunda teslim etmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu. 
  
Milletvekili Mustafa Şahin ise, “Hastane inşaatı başlamadan spekülasyonlar yapıldı.  Yok 640 yataklı, 800 yataklı mı diye sorulup, trafik sorunu gündeme getirdi. Ancak standart yüksekliği gündeme getirilmedi ve bu hizmete gölge düşürülmeye çalışıldı. Burada 5 yıldızlı otel ayarında hastane yapıyoruz.” İfadelerini kullandı. 
  
“Bin 100 hastamızı 1’er ve 2’şer kişilik odalarda tedavi edeceğiz. 640 kişilik, ancak 800 hasta kalabilecek. Projenin yüzde 68’i tamamlandı” diyen Şahin, daha sonra şunları belirtti: “Fizik tedavi merkezi, Diş Merkezi ve Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi ile birlikte 100 bin metrekare alanda toplam bin 100 hasta kalabilecek.”
 
TOKİ tarafından yaptırılan yeni hastaneye karşılık Beydağı Devlet ve Malatya Devlet Hastanelerinin yerinin TOKİ’ye verilmesinden sonra Malatya Devlet Hastanesi’nin kalmasıyla ilgili kampanya başlatılmasına da temas eden milletvekili Şahin, vatandaşın taleplerine saygılı olduklarını vurguladı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız