SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erken Teşhis Farkındalığı İçin

0
Güncellendi - 2018-11-05 23:26:46
Erken Teşhis Farkındalığı İçin
A- A+ PAYLAŞ

Kanserde erken teşhisin önemini vurgulamak ve farkındalık oluşturmak amacıyla Malatya İl Sağlık Müdürlüğü ve Erkenek Işık Su firması iş birliğiyle 0,5 litrelik pet şişe, " Kanserde Erken Teşhis Hayat Kurtarır " etiketiyle satılacak.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli, Kanserde erken teşhis amacıyla çalışmalar yaptıklarını, kanser taramalarının KETEM tarafından ücretsiz olarak yapıldığını belirterek, erken tanı olanağı veren kanser türleri için bu taramaların önemli olduğunu vurguladı.

Erkenek Işık Su firmasıyla güzel bir iş birliği gerçekleştirdiklerine işaret eden İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli " 0,5 litrelik su şişesinin etiketine “Kanserde Erken Teşhis Hayat Kurtarır” mesajı basılmıştır. Amacımız Kanserde erken teşhisi sağlamak ve bu konudaki farkındalığı artırmaktır." diye konuştu.

Erkenek su firması sahibi Mehmet Işık böyle bir sosyal projede yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bu projede yer almak bizim için bir gururdur. İnşallah Kanserin erken teşhisi ile ilgili proje ile vatandaşlarımızın sağlığını korumaya vesile olmuş oluruz." değerlendirmesinde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli tarafından Erkenek Işık Su firma sahibi Mehmet Işık‘ a Kanserde erken teşhise vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür plaketi verildi

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız