SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Erkenden Garantilemek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2017-04-10 19:12:46
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, yeniden galibiyet serisi yakalayıp, en erken şekilde şampiyonluğu garantilemek istediklerini söyledi.

Ümraniyespor maçı sonrası açıklama yapan Ravcı, İstanbul deplasmanında mağlup olduklarını ancak liderliklerini sürdürdüklerini ifade etti.

Ravcı, istedikleri sonucu alamadıkları için üzgün olduklarını belirterek, “Lider olarak gidip, puan farkını açarak gelmek istiyorduk. Fakat mağlup olduk ve istediğimiz neticeyi alamadık, bunun için üzgünüz. Taraftarımıza bunu telafi edeceğimizin sözünü veriyoruz. Ancak sonuç itibariyle puan farkını koruyarak geri döndük” diye konuştu.

Ümraniyespor ile karşılaştıkları stat hakkında da konuşan Ravcı, şunları söyledi:

“Şuna dikkat çekmek istiyorum; 2017 Türkiye’sinde hızla gelişen bir ülkede bu tür statlarda TFF 1. Lig düzeyinde maç oynamak, oynattırmak Türk futbolunu geriye götürür. Bir tarafta iş makineleri diğer tarafta bom boş araziler, maçın havası sanki amatör müsabaka gibiydi. Oyuncularımız motive olmak da zorlandı. Kötü zemin oyunumuz olumsuz etkilerken, rakip buna alışkın olduğu için onların işini kolaylaştırdı. Buna rağmen tüm kontrol bizdeydi.”

Ravcı, Ümraniyespor maçının kendileri için geride kaldığını ifade ederek, Bu mağlubiyeti çok büyütmüyoruz. Nihayetinde her maçı kazanarak şampiyon olamazsınız. Bazen yol kazaları olacak. Biz şimdi yeni bir seri başlatıp, en erken şekilde şampiyonluğumuzu garantilemek istiyoruz” diye konuştu.

Eskişehirspor maçında taraftarları stada beklediklerini dile getiren Ravcı, “Ümraniye kaybıyla sadece 3 puan alamadık. Bu takımın zaten bunu telafi edecek gücü de puan farkı da var. Taraftarlarımızın yenilgiden sonra şampiyonluk şarkılarına ve tezahüratlarına tanık oldum. Onlar bunu kesmesinler aynı havayla devam edeceğiz. Şampiyonluk yarışı sadece sahada verilmiyor. Bu bir psikolojik yarış. Camianın hep inanıp, güvenip destek verip, futbolcuları belli bir üst seviyede tutması gerekiyor. İniş çıkışlarda büyük hedef düşünülerek, soğukkanlı olmak gerek. Bizim için şimdi Eskişehir maçıyla lig yeniden başlayacak. Tüm Malatya’nın enerjisini bu maça verip, aylar sonra İnönü Stadı'nda takımlarını şampiyon gibi karşılamasını bekliyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Başefendi (6 yıl önce)
    Allah'ın izni ile salı günü Maraton Tribünün de tarihe tanıklık etmek istiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Bunun yolu Eskişehir galibiyetinden geçiyor. Geçen hafta tüm şehir Elazığ galibiyetini rehavetindeydi. Bu sefer ki maç çok ciddi. Ligin hikayesini yazılacaksa bu maçın yeri başka olacak.
    0
    0
    Yanıtla