SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erkene Alındı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, 2008-2009 sezonu hazırlık dönemini, 10 Temmuz Perşembe günü Malatya'da başlatıyor.

Daha önce çalışmaların 14 Temmuz'da başlatılacağı bildirilmişti. Ancak futbolcuların sağlık kontrolleri ile lisans işlemlerinin erken tamamlanıp çalışmalara gereken zamanda başlanması amacıyla bu tarih 4 gün öne alındı.

Malatyaspor, Malatya'da hazırlık dönemini tamamladıktan sonra 24 Temmuz tarihinde Bolu kampına başlayacak. 24 Ağustos'ta sezon açılacak. 31 Ağustos'ta lig başlayacak.

SEÇMELER..
Bu arada Malatyaspor oyuncu seçmelerine katılmak isteyen futbolcuların 5 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00'ya kadar Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesislerinde kayıt yaptırmaları istendi.

Seçmeler, 5-6-7 Temmuz 2008 tarihleri arası Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesislerinde, Teknik Direktör Kadir Özcan ve altyapı antrenörleri nezaretinde yapılacak. Seçmelere katılmak isteyen oyuncuların spor yapmalarına engel bulunmadığına dair sağlık raporunu yanlarında getirmeleri gerekiyor. Seçmelere, Malatya içinden ve dışından isteyen her oyuncu katılabilecek.

1992 ve üzeri doğumlu oyuncular sentetik çim sahada değerlendirmeye alınacak. 1992 altı ve yabancı oyuncular ise doğal çim sahada seçmelere katılacaklar.
Seçmelerde başarılı bulunan oyuncular, Malatyaspor'un değişik kategorilerinde değerlendirilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız