SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erkenek Karadere'ye Kanalizasyon

0
Güncellendi - 2017-10-26 01:56:27
Erkenek Karadere'ye Kanalizasyon
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Doğanşehir İlçesi Erkenek Karadere Mahallesi’nde kanalizasyon altyapısı yatırımlarını tamamlayarak sağlam altyapıya kavuşturuyor.”

Uzun yıllardan sonra mahallelerinde ilk defa böyle hizmet gördüklerini ifade eden mahalle sakinleri, kanalizasyon sorununu çözen MASKİ’nin çalışmalarından çok memnun olduklarını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a, MASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir’e ve mahallerinde aralıksız çalışan MASKİ personeline teşekkürlerini iletti.

Mahalle Muhtarı Cengiz Yalvaç, “MASKİ Genel Müdürlüğü Erkenek Karadere Mahallemizde 750 metrelik kanalizasyon hattı çalışmaları ve 1 adet 250 kişilik fosseptik çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmalar tamamlanınca Karadere halkı rahata kavuşacak. Mahallemizde yaptıkları yatırımlar için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ve MASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir’e teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

MASKİ Genel Müdürlüğü şehrin tamamında yaptığı yatırımlarla vatandaşa sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün daha da yukarılara taşımaya devam ediyor dev altyapı projelerini hayata geçirdiklerini ifade eden Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir ise, “Malatya’da ulaşamadığımız ilçe, mahalle ve köy kalmaması için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Doğanşehir İlçemiz Erkenek Karadere Mahallesi’ndeki kanalizasyon sorununu çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmalarımızı yaptık. Çalışmalarımız kapsamında 750 metrelik kanalizasyon altyapısı inşa ettik. 16 adet muayene bacası, 15 parsel bacası ve 1 adet 250 kişilik fosseptik çalışmasını gerçekleştirdik. Kanalizasyon altyapısında meydana gelecek sorunlar vatandaşın yaşam şartlarını zorluyor. Vatandaşlarımızın huzurlu, sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri adına Malatya’nın kanalizasyon altyapısını yeniliyoruz. Çevre temizliği ve insan sağlığını daima ön planda tutarak Malatya için çalışıyoruz. Malatya’nın gelecek 50 yılını inşa etmek için 7 gün 24 saat çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız