SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erkenek'e 7 Dönümlük Park

0
Güncellendi - 2016-07-31 18:13:17
Erkenek'e 7 Dönümlük Park
A- A+ PAYLAŞ

Kale İlçesi Kıyıcak mahallesinde güzel bir park yaparak hizmete sunan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Doğanşehir İlçesi’ne bağlı Erkenek Mahallesi’nde de aynı güzellik ve büyüklükte bir park düzenleme çalışması yaparak vatandaşların hizmetine sundu.

Özellikle yaz aylarında yazlıkçıların yoğun olarak ikamet ettikleri Erkenek Mahallesi’nde 6.650 m2 alan üzerine yapılan ve hizmete giren park, ilk günden itibaren her kesimin yoğun ilgisine maruz kalıyor. Yürüyüş yolları, futbol ve basketbol sahası, fitnes alanları, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, pergole, kamelyalar, su kanalı, aydınlatma ve oturma gruplarının yer aldığı park, aynı zamanda içerisinde bulunan yetişmiş ağaçlarla da ayrı bir güzellik taşıyor.

Özellikle akşam saatlerinde vatandaşların yoğun bir şekilde kullandıkları park içerisinde bulunan bazı alanların aşırı yoğunluktan dolayı yetersiz kaldığı belirten vatandaşlar, yapılan hizmetten dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Bülten

c1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız