SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erman Toroğlu Bu.. Normal!..

A- A+ PAYLAŞ

Galatasaray - Malatyaspor maçı sonrası Lig TV’nin yaptığı canlı yayında Erman Toroğlu aşka geldi. Toroğlu, bu gece dünya evine girecek Ümit Karan’a, “Bütün golleri bu gece attın. Peki, yarına atacak golün var mı!'' şeklinde bir soru yöneltti. Ünlü yorumcunun bu sorusuna Ümit tebessüm etmekle yetindi. Toroğlu’nun tavrı, futbolseverlerden ise büyük tepki aldı.

Geçen hafta Ankaragücü deplasmanında gol atan Ümit Karan, dün gece de hat-trick yaparak, gol krallığı yarışında ilk sıraya yerleşti.

Geçen hafta deplasmanda oynanan Ankaragücü maçında, uzatma dakikalarında Cim Bom’u ipten alan golü atan Ümit, dün gece de hat-trick yaparak, üçüncü hafta sonunda gol krallığı yarışında ilk sıraya yerleşti. Karan, Gençlerbirliği’nde oynadığı 1998-99 sezonundan bu yana ilk kez bir maçta üç gol birden atma başarısı gösterdi. Golcü futbolcu, bu gece düzenlenecek törenle dünyaevine girecek. Bu arada Cim Bom, geçen sezonun 19. haftasında oynanan Gaziantepspor maçından (5-1) sonra ilk kez 5 gollü bir galibiyet aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız