SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ermeni İmam Öldürüldü

A- A+ PAYLAŞ
 
Rusya’nın Yaroslavl şehrinde bulunan bir camide imamlık yapan Artur Manukyan, evinde ölü bulundu. Göğsünden vurulan Manukyan, Rusya’da iki ay içinde öldürülen üçüncü imam oldu.
 
Epress’in Interfax haber ajansından aktardığına göre 29 yaşındaki Manukyan, 9 Kasım tarihinde evinde ölü bulundu. Haberde Manukyan’ın göğsüne dört el ateş edildiği ve hakkında cinayet soruşturması başlatıldığı belirtildi. Müfettişler, cinayetin bir kiralık katil tarafından ve etnik gerekçelerle işlenmiş olma ihtimali üzerinde duruyor.
 
Manukyan’ın babası Ermeni, annesi ise Tatar’dı. Din eğitimini Özbekistan’ın Buhara şehrinde bulunan Uluğ Bey Medresesi’nde alan Manukyan, 2010 yılında imamlığa atanmıştı. Evli olan Manukyan’ın bir de beş yaşında kızı bulunuyordu.
 
Bu olayla Manukyan, Rusya’nın merkezinde son iki ay içinde öldürülen üçüncü Müslüman din adamı oldu. 18 Eylül gecesi Yaroslavl Merkez Camii cemaatinden Abakar Kadi Magomedov evinde katledildi. 24 Eylül’de ise İvanovksi Camii’nin imamı Fuad Rüstemhocaev camiden dönerken evinin önünde vurularak öldürüldü.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız