SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Ermeni Sorunu'' Konferansı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da "Türkiye'de Ermeni sorunu ve günümüze yansımaları" konulu konferans düzenlendi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şubesi'nin organizesiyle İl Özel İdare Salonu'nda gerçekleştirilen konferansta ilk konuşmayı, ADD Malatya Şube Başkanı Ali Ekber Tunçdemir yaptı. 1980'li yıllarda Ermeniler'in, Asala örgütü ile yasadışı PKK örgütü işbirliği içinde çalıştığını, daha sonra Asala'nın terör eylemlerini PKK'ya bıraktığını belirten Tunçdemir, "Milli birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece, Türkiye bu tür sorunlarla uğraşmaz. Atatürk'ün dediği gibi, 'Bizim kimseye ihtiyacımız yok, tek şeye ihtiyacımız var, o da çalışmaktır'" dedi.

İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Çivi de, Türkiye'nin sadece Ermenilerle değil, esas emperyalistlerle de sorunu olduğunu belirterek, "1774'den sonra Ermeniler kullanılıp Osmanlılar'ın üzerine gönderilmiştir" diye konuştu.

Ermeniler'in çocuklarına sürekli mazlum ve mağdur olduklarının işlediğini, bu nedenle Türkler'e düşman olduklarına parmak basan Çivi, "Türkiye her platforma, soykırım iddialarına karşı çıkıp, bunu belgelerle ortaya koyarak, Ermeni soykırımı iddialarını püskürtmek zorundadır. Yoksa her zaman bu konuda Türkiye sıkıntıya sokulur" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız