SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ermişler Ya da Günahkarlar'

0
Güncellendi - 2017-01-17 15:34:58
'Ermişler Ya da Günahkarlar'
A- A+ PAYLAŞ

İzmir Devlet Tiyatrosu, "Ermişler ya da Günahkarlar" adlı oyunu, Malatya'da tiyatroseverlerin beğenisine sunacak.

Anthony Horowitz'in yazdığı, Zeynep Avcı'nın çevirisi ve Barış Erdenk'in yönetmenliğini üstlendiği oyunda, Cemaletti̇n Çekmece, Tamer Yılmaz ve Canan Erener Şen rol alıyor.

Oyunun dekor tasarımını Emre Satı, kostüm tasarımını Medina Yavuz, ışık tasarımını Zeynel Işık, müziğini Orhan Enes Kuzu, hareket düzenini Sibel Erdenk, sahne amirliğini Feyyaz Yükselen üstleniyor.

Bir cinayet romanı yazarının, Londra'da bir hastanede, akıl hastası bir katilin iç dünyasını araştırmak isterken kendi iç dünyasının karanlık tarafları ile yüzleşmesini konu alan oyun, Sabancı Kültür Merkezi'nde 20 Ocak Cuma günü saat 20.00'de, 21 Ocak Cumartesi günü de 14.00 ve 20.00'de sahnelenecek.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız