SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ermişli İmam Cafer Şenlikleri..

A- A+ PAYLAŞ

Arguvan İlçesi Ermişli Köyü 9. İmam Cafer Şenlikleri yapıldı.

İmam Cafer Şenliklerine, Arguvan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Eş, Malatyaspor Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Ermişli Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fahrettin Kayahan, Ermişli Köy Muhtarı İsmail Kalender ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ermişli Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fahrettin Kayahan, bu şenliklerin yüzyıllardan beri devam ettiğini belirterek, birlik beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneğini sergilendiklerini söyledi.

Arguvan Kaymakamı Tuncay Akkoyun da, ana yurtta bu tür etkinliklerini birlik ve beraberlik içerisinde yapılmasının art niyetlilere karşı iyi bir duruş sergilendiğini belirtti.

Malatyaspor Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi ise konuşmasında, ilk defa geldiğini belirterek, “Burayı kendi yerim ve kendi köyüm gibi görüyorum” diyerek şenliklerin hayırlı olmasını diledi.

Konuşmalardan sonra şenliklere katılan sanatçılar tarafından bir müzik ziyafeti sunuldu.

FOTOĞRAF: Mehmet TAŞKIN (TV Malatya)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız