SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eroini Annesiyle Naklediyormuş!

A- A+ PAYLAŞ

Bir şahsın uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisi üzerine harekete geçen polis, 4 kilo 276 gram eroini, şahsın annesinin vücuduna sarılmış olarak buldu.

Operasyonla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince uyuşturucu madde kaçakçılığına yönelik yapılan çalışmalarda; N.G. isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve Van ilinden İstanbul iline uyuşturucu madde götüreceği bilgilerinin elde edilmesi üzerine C.Savcılığından arama kararı alınarak takibe başlanılmıştır.

28.09.2007 günü saat 00:45 sıralarında İstanbul’a seyir halinde bulunan bir yolcu otobüsünde yapılan kimlik kontrolünde N.G. isimli şahsın, annesi H.G. ve akrabası S. D. ile birlikte seyahat ettiğinin tespit edilmesi üzerine şahısların üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada;
H. G. İsimli bayanın elbisesi altında vücuduna sarılmış vaziyette altı ayrı paket halinde daralı toplam 4 Kğ. 276 gram Eroin maddesi ele geçirilerek geçici olarak muhafaza altına alınarak, üç şahıs gözaltına alınmıştır.

Şüpheliler “Satmak Maksadıyla Uyuşturucu Eroin Maddesi Bulundurmak ve Nakletmek” suçundan 28.09.2007 günü adli makamlara sevk edileceklerdir.

Uyuşturucu ile mücadelemize önceden olduğu gibi bundan sonrada aynı kararlılık ve istekle devam edilecektir. Bununla birlikte halkımızın desteğine ve doğru ihbarlarına ihtiyaç duyulmaktadır. Vatandaşlarımızın bilgi ve duyumlarını 155 Polis İmdat ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne ait 0422 322 31 12 telefonlarına bildirerek bizimle paylaşmaları, uyuşturucu maddelerle olan mücadeleyi daha verimli kılacaktır."

Adliyeye verilen zanlılardan oğul N.G. tutuklanırken, annesi H.G. ve akrabası S.D. serbest bırakıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız