SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eroini Vücuduna Sarmış

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:55:40
Eroini Vücuduna Sarmış
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, otobüs yolcusu kadını, vücuduna sardığı eroinle ele geçirdi. Bir başka operasyonda ise, uyarıcı Ecstacy adlı hap bulundu, bir kişi yakalandı.

OTOGARDA EROİNLE YAKALANDI..

Emniyet Müdürlüğü, yapılan eroin operasyonu ile ilgili şu bilgiyi verdi:

"04.05.2015 tarihinde Malatya İl Emniyet Müdürlüğü resmi ve sivil birimlerince yapılan çalışmalarda;İlimiz MAŞTIOtogarına Van İlinden gelenbir araçta H.G. isimli bayan şahsın  yapılan üst aramasında vücuduna sarılı 7 paket halinde daralı toplam 4000 gram gelen uyuşturucu eroin maddesi ele geçirilmiştir.

H.G. ile birlikte hareket eden şahısların olabileceği değerlendirilerek konu hakkında görevlilerimizce çalışmalara başlanılmış, H.G. ile birlikte hareket ettiği tespit edilen A.G. isimli şahsın yapılan araştırmalarda İstanbul-Van otobüsüne binerek Van İli istikametine doğru hareket ettiği anlaşılmış, aracın saat itibariyle Bingöl ilini geçtiği değerlendirilerek Muş İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri ile irtibata geçilerek A.G.’nin yakalanması sağlanmış ve ekiplerimizce Muş İlinden teslim alınarak İlimize getirilmiştir.

A.G. ve H.G. haklarında “TCK. 188/3 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama)” suçundan hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte 05.05.2015 tarihinde sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmışlardır."

ECSTACY ELE GEÇTİ..

Polisin bir başka operasyonunda da, kullanımı yasak olan Ecstacy adlı uyarıcı hap ele geçirildi.

Polisten bu operasyonla ilgili de şu açıklama yapıldı:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince İlimiz genelinde torbacılık tabir edilen yöntemlerle sokak satıcılığı yoluyla uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan istihbari çalışmalarda D.C. isimli şahsın ecstacy hap satışı yaptığı bilgisi elde edilmesi üzerine;

Şahısla ilgili çalışmalara başlanılmış, 25.04.2015 tarihinde E.S. isimli şahsın D.S. isimli şahıstan uyuşturucu madde satın aldığı tespit edilmiş, E.S. isimli şahıs 5 adet ecstasy hap ile yakalanarak hakkında yasal işlem yapılmıştır.

Devam eden çalışmalarda 04.05.2015 tarihinde D.C. isimli şahıs yakalanmış, şahsın yapılan üst aramasında 47 adet ecstasy hap ele geçirilerek el konulmuştur.

Gözaltına alman şüpheli hakkında “TCK. 188/3 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama)” suçundan hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte 05.05.2015 tarihinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

Uyuşturucu ve uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlarla ile kararlı mücadelemiz Malatya halkından aldığımız destek ile artarak devam edecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız