SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erol Bulut Fenerbahçe'nin Gündeminde mi?

0
Güncellendi - 2018-10-31 16:52:26
Erol Bulut Fenerbahçe'nin Gündeminde mi?
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Genel Sekreteri Burak Çakır, son günlerde ismi Fenerbahçe ile adı geçen Malatyaspor teknik direktörü Erol Bulut hakkında açıklamalarda bulundu.

Çakır'ın bu konudaki iddialara ilişkin sorulara verdiği yanıtlar  şöyle:

"Erol Bulut, Fenerbahçe gündeminde mi?

Ben de şu an sizden duydum. Bugün çok fazla medyayı takip etme şansım olmadı. Ama böyle bir durum olması taktirinde hoca bizim resmi sözleşmeli teknik diektörümüz. Fenerbahçe bize talepte bulunacaktır biz de neticesinde yönetim kurulu olarak değerlendirip eksileri ve artılarıyla tartılacaktır ve bunun neticesinde bir karara varılacaktır. Ama kesin bir şey evet veya hayır diyemeyiz, şu an suni gündemde böyle bir yaklaşım olduğunu düşünmüyorum. Şu ana kadar öyle bir gelişme olmadı. Ben bugün hocayla farklı konu için görüşmüştüm. Bu konu hakkında görüşmemiz olmadı. Genel takım itibariyle bir görüşmemiz oldu. Olması taktirinde ama değerlendirilecektir.

Özel madde var mı?

Sözleşmesinde herhangi bir madde yok. Hocamızın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor zaten. Önümüzdeki sezon ile alakalı bir gündem olmuşmadı. Hocamız başarılı ve hocamızla devam etmek isteriz. Ama sözleşmesinde büyük takımlara gitmesi hakkında özel bir madde söz konusu değil. İki takımın menfaatleri doğrultusunda olumlu bir şey olursa hocamızın önünü açabiliriz. Ama bir talep gelmesi lazım. Bu Malatyaspor'un menfaatlarine olacaksa ve hocanın menfaatlerine olacaksa yönetim kurulumuz bunu değerlendirecektir."

Ajansspor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Başefendi (5 yıl önce)
    Şu aşamada Fenerbahçeye Morinho bile gitse rezil olur. Erol hoca belli bir yaşa erişmiş tecrübeli bir hoca. Bu ortamda Fenerbahçeye gitme yanılgısına düşeceğini zannetmiyorum ama ileride bir büyük takım çalıştırmasını cani gönülden isterim tabiki.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (5 yıl önce)
    yalannnn yalan
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Bir Malatyaspor taraftarı olarak Erol Bulutun gitmesini hiç istemem.Hatta yapılacaksa 2019 da 3 yada 5 yıllık anlaşılsın derim.Ancak Erol Hocaya Şimdi Fenerbahçe den teklif gelse,Erol Hoca da gitmek isterse,Ne yapacağız.Ellerini kollarınımı ?bağlıyacağız.Kalsa bile sizce artık verimli olurmu?
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU (5 yıl önce)
    Aklınızı başınıza alın Erol Hocaya sahip çıkın. Evkur Yeni Malatya Spor İçin Çok Büyük Bir Şansdır Erol Hoca... ! ! !
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (5 yıl önce)
    Amma da abartınız Türk basını gerçekleri yazmak yerine yalan dolan haber yapmaktan utanmıyorlar
    0
    0
    Yanıtla