SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erol Bulut İçin Avrupa Kulübü İddiası

0
Güncellendi - 2019-04-09 21:26:44
Erol Bulut İçin Avrupa Kulübü İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut'un, daha önce de Fatih Terim'in görev yaptığı İtalyan kulübünün radarında olduğu öne sürüldü.

hürriyet.com.tr'de "Erol Bulut Bombası" başlığıyla yazılan haberde, İtalyan Seri A kulübü Fiorentina'nın Bulut'la ilgilendiği belirtildi ve şu bilgilere yer verildi:

"...Başarılı bir sezon geçiren Bulut, kısa süre içinde Avrupa'nın dikkatini çekti.

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut ile Fiorentina ciddi bir şekilde ilgileniyor.

Mor Menekşeler'de Stefano Pioli'nin yerine Türk teknik direktörü Erol Bulut'un adı anılıyor. Fiorentina'da işler yolunda gitmezken, oynanan son yedi maçta galibiyet yüzü göremedi.

İtalyan ekibinde Erol Bulut sesleri yükselmeye başladı. Calciomercato'da yer alan habere göre Erol Bulut'un iyi bir tekniksiyen olduğu yazıldı.

Süper Lig'de Malatyaspor'un 5. sırada yer aldığı belirtilirken, Türkiye Kupası'nda da yollarına devam etmesine de vurgu yapıldı.

2017 yılından itibaren Malatyaspor başındaki performansı takip edilen Erol Bulut için, Türk topraklarında yeni neslin en iyi koçu olarak kabul edildiği yazıldı.

Mor Menekşeler'in yaz transfer döneminde Erol Bulut ile temasa geçmesi bekleniyor.

Erol Bulut isminin anılmasının ardından Çizme ekibinde flaş bir gelişme yaşandı. Fiorentina'da Stefano Pioli görevinden ayrıldığını açıkladı. Fiorentina'yı sezon sonuna dek Primavera(U21) takımının teknik direktörü Emiliano Bigica'nın çalıştırması bekleniyor. Stefano Pioli ayrılık sonrası yaptığı açıklamada gönülsüzce ayrıldığını belirterek acı veda olduğunu söyledi."

hurriyet.com.tr

FOTO: Erol Bulut ve Fatih Terim Galatasaray- E.Yeni Malatya maçı öncesinde..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • yavuz (5 yıl önce)
    Avrupa'ya Gidecekse yolu açık olsun ama Türkiye'de kalacaksa kesinlikle Yönetim tekrar anlaşmalı, oturmuş bir sistem başarı getirir bence macera aramaya gerek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    erol bulutu avrupa görür nasıl bi hoca olduğu.. ama salı günü spor programı yapan futbol cahili yorumcularda eleştirir. malatyamızda futbol anlayışı bu işte. programa başladıklarında eleştiriye murat akçadan başlarlar yönetim yönetimde devam ederler. erol bulutta birirler. ama türübünlerin dolması için taraftara çağrı yapmazlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Sedat kardeşimize aynen katılıyorum.Bautaip bile bizde defans oyuncusu oldu.Kendi kale çizgimizden top çıkarıyordu.vaktiyle bende gol atamıyor diye eleştirmiştim.meğerse Erol hoca onuda savunma oyuncusu yapmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin de sedat kardeşininde futboldan ne kadar anladığınız belli oldu.15 milyonluk takımdan ne bekliyorsunuz,Bu takım bu bütçeyle açık futbol mu oynuyacak?saldıracak,e ne olacak ?Malatyaspor şampiyonluğa mı oynuyacak.Erol hocanın elindeki malzeme bu.O da bu takımla ancak bu sistemle puan alabileceğini biliyor.Böyle gerekiyor anladınızmı?Başakşehire birşey diyen varmı? yok.Niçin.Türkiyenın en iyi futbolcuları bu klüpde.Sistem aynı.Ancak aramızda bir fark var.Bizim onlar kadar geniş ve iyi bir kadromuz yok.Hoca da burada daha ofansif düşünmek zorunda.Yahu bunları düşünemiyecek kadar futbol bilginiz yokmu?Bilmeden yorum yapma mecburiyetiniz ve size katılıyorum şeklinde gereksiz sosyal faaliyetleri bırakın.Biraz Gerçekleri görün.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap gülezgin (5 yıl önce)
    giderse yerine kim olur
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (5 yıl önce)
    allah hocamızın gönlüne göre versin hakkına hayırlısı
    0
    0
    Yanıtla
  • MERT (5 yıl önce)
    YALAN HABER
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Evet bu haber doğru.Fiorentina Erol Bulutu alacak.İtalyan basınında,kasım 2017 tarihinden beri Malatyasporu çalıştıran hocanın 1.5 puan ortalamasına sahip,yabancı dil bilen ve Almanyada futbol eğitimi almış Türkiyede başarısını ıspat etmiş sezon sonunda kendisine teklif götürüleceğini yazdı.Burada Erol Bulutun oyun sistemi ile ilgili beğenmeyip yorum yapanlarada şunu hatırlatmakta fayda var.Bu takımın sisteminden sana ne ?Adam 16 milyon euro ortalam bütçe ile bu ligin en ucuz takımını ,2 yıldan beri ,ilk yılda ilk 10,bu yılda hep ilk beşte oynattı,ayrıca kupadada yarı finale çıkardı.Şimdi bu arkadaşlar sanki karşılarında 100 milyon euroluk bir takım varmış da (Mesela Fenerbahçe gibi)bu hoca hep aynı sistemi niye uyguluyor diyor.Sistem mevcut takımın kadrosuna göre yapılır.Bu kadroyla ,bu takım açık futbol oynuyamaz.Ha birde Erol hoca giderse bu takımın en iyilerini de beraber götürecektir.Ondan sonra siz kendi kendinize eleştirmeye devam edersiniz.Muhtemelen ki seneyede bu ligde ,Malatyasporumuzun işi zor olacaktır.Yeni bir hoca ,yeni bir sistem ve giden birkaç iyi futbolcunun yerine gelecek olan futbolcular?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat yamaci (5 yıl önce)
    Savunma mı yapacaklarmış? Yada takımda savunma oyuncuları fazlalığı var da başka oyuncu alacak paraları mı yokmuş? Sadece savunma yapacaklarsa doğru yoldalar bence. Ayrıca forvet transferine de ihtiyaç olmaz. Adam forvet oynatmıyor zaten. Oynatsa da ona da savunma yaptırıyor zaten. Bakın kaç cümle kurdum? Hepsinde "savunma" kelimesi vardı. Başka birşey söylemem. :) Espri bir yana bu çağdışı, korkak futbol anlayışının takdir görmesi bana inandırıcı gelmedi. Futbol zevki ve seyir zevki açısından tam bir felaket keza.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal AKGÜL (5 yıl önce)Sedat yamaci isimli kullanıcı yorumuna
    futboldan anlamadığın belli bence sen dil bilgisi eğitimi al cümle kurmasını öğren kardeş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (5 yıl önce)
    Çok güzel haber. Yolu açık olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • PAŞA44 (5 yıl önce)
    hocamıza en iyisi yakışır giderse gururlanırız tabiki ..
    0
    0
    Yanıtla