SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erol Bulut O Futbolcuyu Çok İstiyor

0
Güncellendi - 2018-01-11 20:10:11
Erol Bulut O Futbolcuyu Çok İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Devre arası kampını Antalya’da sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Erol Bulut, transferi için görüşmelerin sürdüğü Hamit Altıntop’un takıma çok faydalı olacağını söyledi.

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, İHA'ya yaptığı açıklamada, görüşmelerin sürdüğü Hamit Altıntop'un transferini çok istediğini belirterek, "Transferde ağır gittiğimiz doğru, ancak yönetimin de bu konuda iyi niyetli bir şekilde çalıştığını biliyorum. Alınması yönünde yönetime rapor sunduğumu birkaç oyuncu var. Bu oyunculardan birisi de Hamit Altıntop. Hamit yakından tanıdığım bir futbolcu. Transferi gerçekleşirse bize oldukça faydalı olur. Almanya ikinci Ligi'nde de güzel sezon geçirdi. Tam istediğim özelliklerde, tecrübeli bir isim. Yönetimimiz bu oyuncuyla görüşme yapacak. Biz de sonucunu bekleyeceğiz” dedi.

“İnşallah bu isimleri de en kısa sürede kampımıza bekliyoruz”

Bulut, yönetime sunduğu listede ismi bulunan futbolcularla anlaşılmak üzere olduğunu belirterek, “Gerek yurt dışından, gerekse de yurt içinden istediğimiz bazı futbolcular vardı. Bu konuda yönetim bazılarıyla görüşüyor. En son aldığım bilgi, bu futbolcularla anlaşılmak üzere olduğu yönünde. İnşallah bu isimleri de en kısa sürede kampımıza bekliyoruz. Ligin ikinci yarısı çok zor geçecek. Takımımızda acilen takviye yapmamız gereken mevkiler var. Sonuçta bu 17 haftalık bir boks maçı. Yumruklarınızın güçlü olması lazım ki nakavt olmayasınız” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • 44mlty44 (6 yıl önce)
    Çokbiliyosunuz konuşuyonuz yine..evet hamitin yerine başka alternatifler olabilir ama ucuza alınacaksa çok da rahat murat yıldırımın yerine işimizi görür..hamit şu anda aktif bir futbolcu..bu sene taraftarları yılın oyuncusu seçti hatta 2 kere bundesliga haftanın karmasına seçildi... ...e şimdi oldumu bu bilgiler ..ne güzel sallıyoduk hamite , hocaya, başkana... ( hamitin menejeri olsa benim gibi yazamaz. :).....) pepe 36, emre 37, eto 36 oldu..adebayor 34 , umut bulut 35 ,.. Sonuç olarak ucuza yani sıfır bonservis ve çok az yıllık ücrete alınır tecrübesinden faydalanılır...
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (6 yıl önce)
    Hoca sen 36 yaşındaki adamı alin diyorsan başkan kafasına göre hoca bulmuş demek. aslında insanların çoğu birine benzer bir aslında daha yazım aslında başkan kim beli değili yönetim kim beli değil. transfer komitesi kim oda beli değil. aldığımız 22 puan bir kaç maçı tesadüf sans eser aldığımız puanlardır
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (6 yıl önce)
    Bende bir abi istiyorum takıma-Hamit iyi bir abilik yapar inanıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    36 yaşında ve bizde hepsi 3 ay oynayacak.Bunun neresi faydalı olacakmış acaba.Erol un hocalığı bu kadar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sportmen (6 yıl önce)
    GERÇEKTEN BAŞKAN OLSUN TEKNİK HEYET OLSUN SİZLER ŞAKAMISINIZ :-)) 37 YAŞINDA BİR FUTBOLCUYU TRANSFER ETTİK WAY BE.....! MUSA SOW GİBİ BİR FUTBOLCU DURURKEN BİZLER KİMLERİN PEŞİNDE KOŞUYORUZ EY ALLAHIM YA SABIR....!
    0
    0
    Yanıtla
  • 35 yasinda
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET DEMİR (6 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    aramızda 3' ün 5' in lafı olmaz gardaş :-)
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet aydın (6 yıl önce)Sportmen isimli kullanıcı yorumuna
    emre 38 yasında afaki konuşmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • YORUMUN SENİN SAÇMA BEŞ KURUŞ MEB-NFAATİN OLMAZ TAKIMA YOK ŞU YOK BU YAŞLI ADAM GİBİ YOLRUM YAP
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbetteti Malatyalı (6 yıl önce)Sportmen isimli kullanıcı yorumuna
    Keşke Hamit gelse.Adamlığı ve futbol bilgeliği yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Bize fayda saglar fakat takimin kaptani Sadik olmali ve öylede kalmali ic yapiyi cok iyi biliyor ve uzun süredir takimin icinde ve yüregi ile oynuyor tipki bizden biri gibi Yani bir malatyali gibi, Eger hamit geldiyse M.yildirimla yollar ayrilmali cünkü süre bulamaz oynamaya uzun zamandir pek faydasi olmadi tsk edilmeli.Hamit duran toplari iyi kullanir ,Azubuike ve Bugra cok seyler katar. Sadik (puyol) kaptan kalmali. Keskem Seleznov alinsaydi ve yahut Ghilas
    0
    0
    Yanıtla
  • mesut (6 yıl önce)
    HOCAM SEN BİZDEN İYİSİNİ BİLİRSİN ...ÇÜNKİ HOCA SENSİN....
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu kadar futbolu iyi bilen yorumcuya hakaret ediyorsun :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Bırakın HAMIT I Bilal I başka adam mı yok.Hamit kaç yıldır top oynamıyor.Alıp hazırladım diyene kadar sezon biter.Bilal gençliği Malatya da geçti.Tek para kazandığımız oyuncu ama bize aç adam lazım.Orta sahaya,ileriye ve defansa takviye gerekir.Mina ve Sadık sarı kart sınırında.Eğer cezalı duruma ve yahut atılımlar oynatacak adam bulamayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Darmstadata cok iyi oynuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • dincer (6 yıl önce)
    Karabukten seleznovu almadilar..ilhan depeyi almadilar..paul pupi da sivas aldi..su karabuk futbolculari cevherdi...bizde cevheri parlatacak kimse yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamit (6 yıl önce)
    Hamit iş yapar göztepede selcuk-sabri başak şehirde emre örneği takımımıza beyin olur kaptan olur Abi olur MALATYA LI bir oyuncunuz olur 44 nolu formayı giyer.dahada iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Hamit iş yapar bakin goztepeye selcuk sabri ornegi akhisar bilal kisayi aldigi gibi bu takim kompakt oyun stili var hamit mutlaka alinmali
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (6 yıl önce)
    yapma hocam be.. adam 37 yaşında ama.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)suat isimli kullanıcı yorumuna
    Katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • 37 değil,1982 doğumlu.36 yaşında.Geçen yıl 36 yaşındaki Ayhanı aldığımızda da dünyanın lafı söylendi.Bu adamı çok mu aradınız diye? Gittiğinde de kulübe söylenmedik laf kalmadı.Niye bırakıldı diye.Şu konuda hak veriyorum.Karabük den ayrılanları takip edemedik.Her zaman söylüyorum.Transfer konusunda acele etmemek lazım ama çok da gevşek kalmamak lazım.Genç ve Türkiye süper ligini tanıyan iyi futbolcuların tamamı şu anda transfer edildi.
    0
    0
    Yanıtla