SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erol Bulut’tan Yönetime Transfer Sitemi

0
Güncellendi - 2018-07-16 19:22:11
Erol Bulut’tan Yönetime Transfer Sitemi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, transfer çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Transfer çalışmalarımız doğrultusunda komitemizin görüşme halinde olduğu oyuncular var ama henüz netleşen bir durum yok. Keşke bu oyuncular en erken şekilde aramıza katılmış olsalardı” dedi.

Sarı-kırmızılı takımda Topuk Yaylası kampı sürerken, çalışmalar ve transferle ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Erol Bulut, yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti.

“Keyifli ve de verimli bir ortamda çalışmalarımızı yürütüyoruz”

Yeni Malatyaspor olarak yeni sezona güçlü girmek istediklerini kaydeden Bulut, “Bolu kampının ardından çalışmalarımızı Topuk Yaylası'nda sürdürüyoruz. Burası oldukça güzel bir merkez diye düşünüyorum. Her gün çift antrenman temposuyla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Uygulamalı çalışmalarının yanı sıra teorik olarak da bazı programları takip ediyoruz. Gerek mevcut futbolcularımız, gerekse de yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte keyifli ve de verimli bir ortamda çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

“Gelen oyuncularla birlikte iyi ve sağlam bir takım olacağımız düşüncesindeyim”

Bulut, transferde yeni oyuncuların kampa katılmasını beklediklerini ifade ederek, “Transfer çalışmalarımız doğrultusunda komitemizin görüşme halinde olduğu oyuncular var ama henüz netleşen bir durum yok. Keşke bu oyuncular en erken şekilde aramıza katılmış olsalardı. Çünkü yeni sezon öncesi bu oyuncuları hazırlamak, uyum süreci gibi önemli faktörler bir takım için oldukça önemli. Yönetimimiz iyi niyetli bir şekilde çalışıyor. Tabii transferde şartların oluşabilmesi için birçok ayağın yerli yerine oturması lazım. Ben gelen oyuncularla birlikte iyi ve sağlam bir takım olacağımız düşüncesindeyim. Umarım Yeni Malatyaspor olarak geçen sezon elde edilen konumun üzerinde çıkarız ve taraftarımızı mutlu ederiz” diye konuştu.

İha

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Bünyamin (5 yıl önce)
    Beyler yönetimden iyi bildiginizi söyleyemezsiniz geçen yılki konyaspordan 3 futbolcu bize gelse bayram ederdiniz ama adamlar kümeye düşmekten son anda kurtuldular biraz daha insaflı yorum yapalım lütfen. Transfer yapmış olmak için transfer yapmayalım, yönetimde şampiyon olacak bir takım kurmak ister tabiki fakat imkanları ne kadar onuda düşünmek lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Yine sancılar başladı.Her yıl böyle,Bu ne.Gelen hocaların tek derdi bu.Ertuğrul SAĞLAM döneminde bu olaylar yine yaşandı.Doğru dürüst adam alın.Ya da defolun gidin.Yeter be.Yönetim olarak şimdiye kadar doğru dürüst kimi aldınız.Takıma en az beş takviye lazım.Yoksa tepetakla gidersin.Tüm Türkiye davul çalar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    Bu hoca da yönetim de bu takimi bu yıl küme düşürme gayretinde yapilan hicbir sey yokki aldiklari adam 3 tane 2 si eski.takimlarinda kovalanan 1 i de sözlesmesi elinde olan adam yani 0 maliyet bonservissiz tabi bunda mantikli davranılmiş elindeki aytac kara boşa çıkmış almamışsın pereria sözleşme bitmiş anlaşmamışsın kampta sakatlanan adem en az ligin 4 5 haftasında yok forvet boutalip e umut bağlamışsın tek forvetin sonra kaleci sorunu var takımın stoper de yine eksiksin yedek oyuncun yok sol.bek in astım hastası dia barazet gibi formsuz bu kulüp e oynamaya gelmemiş maaşını alip yatmaya gelen ler.var bu yıl geçen sene gibi bile olmaz bakmışsın geçen yılki karabük halindesin bu da kesin öyle olacak geçen yıl ahmet çakır a 30 milyon tl yi yani 30 trilyonu bağışlayan yönetimden şeffaf olmayan yönetimden birşey beklemek kadar aciz bir malatya ve taraftar olamaz yazıkkk SAHİPSİZ MALATYAAA
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Transfer yapmak çok kolay,istenilen parayı verirsin hemen alırsın.Ancak böyle bir dünya Yok.Dünyanın her yerinde pazarlık yapılır.Ama bizimkiler bit den yağ çıkarmaya çalışıyorlarki böyle bir dünyada Yok.Aylar önce bizimle adı geçen futbolcular aylar sonra farklı takımlarla anılıyorlar.Sıkıntı yok diyemem.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sıtkı ilbak (5 yıl önce)
    Bence Teknik Direktör bu konuda haklı çok çok kalınıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak (5 yıl önce)
    Çekirge bir sıçrar iki sıçrar, üçüncüde bir bakmışsın geldiğin yerdesin. Yönetim bonservisi elinde ucuza adam alma peşinde. Her sene aynı hikaye. Bir gün duvara toplayacak da hadi hayırlısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (5 yıl önce)
    Menajerlerin oyununa gelip paralar heba edilmemeli. Tak diye futbolcu alınmaz , transfer zor ve sabırlı iştir. Yoksa 2 liralık adamı 5 liraya kakalarlar ve mevcut futbolcuların maaşını ödeyemeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdal (5 yıl önce)
    Yine ayni senoryo ne yapiyo bu yönetim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ateş 44 (5 yıl önce)
    Hoca haklı ligin ilk 5 haftası çok zor ivedilikle santrafor, merkez orta saha ve sağ acik takıma katılıp lig başlayana kadar hazır hale gelmesi lazım bana göre aciliyet bunlarda
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (5 yıl önce)
    Ben anlamıyorum bu adamlar sürekli iletişim halinde değil mi? Yani artık günümüzde yaparız abi, hallederiz abi... şeklinde bir iletişim kalmadı değil mi :) :) :) yoksa hala herşey böyle mi yapılıyor ülkemizde??
    0
    0
    Yanıtla
  • Yönetim o halde geçen yıl yapılan transferler bu yılki durum ortada halen bu yönetime tepki vermeyen şakşaklayan taraftarla Malatya ile sadece ligde kalmaya mahkum olan ya da geçen yıl gibi olmayıp cumburlopp alt kümeye giden bir kulüp yazıkkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Yahu başkan ligde kalmamizi istiyorsan hocanın sesine kulak ver allah aşkına
    0
    0
    Yanıtla