SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bulut'un Mustafa Pektemek Aşkı

0
Güncellendi - 2017-11-09 16:32:16
Bulut'un Mustafa Pektemek Aşkı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, ara transfer döneminde Mustafa Pektemek için Beşiktaş'la görüşecek.

Yeni Malatyaspor, ara transfer dönemi için şimdiden kolları sıvadı. Beşiktaş'tan kiralık olarak ayrılmak istediğini yöneticilerine söyleyen Mustafa Pektemek, listenin en başında.

Yönetimden ara transfer dönemi için takviye isteyen Yeni Malatyaspor teknik direktörü Erol Bulut, eski öğrencisi Mustafa Pektemek'in mutlaka alınmasını istedi. Golcü futbolcu geçen hafta içinde Beşiktaşlı yöneticiler ile görüşerek, kiralık olarak bir başka takıma gitmek istediğini söylemişti.

KARAR HAFTAYA

Transfer çalışmalarını için İstanbul'da yapan Yeni Malatyaspor yönetiminin bir kaç güç içerisinde Pektemek ile görüşeceği bildirildi. Pektemek'in 'Önümüzdeki hafta teklifleri değerlendirerek kararımı vereceğim' dediği öğrenildi.

Kaynak:Skor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • mustafa k (6 yıl önce)
    YA SİZ İNANIYOMUSUNUZ erol hocaya bırakacaklar ertuğrul sağlam koskoca sezon başında geldi istediği topçu alındımı inanın ucuz bonservisi elinde adam kovalayacaklar erol bulut ile iyi olabileceğiz evet ama yönetim allah için işi bilene bıraksın yapılan transferler orta göztepedekiler sahada puan alıyo bizimkiler kulubede mina öreneği bjk alacaktı bşz aldık dendi adam kulubede diaa cissokko dünya yıldızı dendi perreira sağ kanadı sirküle ediyo dening diadan iyi diallo uyum sorunu yaşıyoben demedim kendisi diyo azubuike olmadımı takım yo adeta bana aytaşç eren vs deil azubuike dönsün yeter orta saha barazit diaollo ve azuike ile yemin olsun ölüm timi olur erol hoca bigün bu kurguyla çıksın görecek herkes boitab uyarılmalı kart görmek için yırttı kendini adam akıllı oynasın yoksa batuhana şans verilebilir rakip alanya fernadez vagner low lokomotif gibi ama inanıyorum biz puan yada puanlar alacaz
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Mustafa pektemek son derece gereksiz bir transfer demek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali nesvat (6 yıl önce)
    Erol hocanın yerli futbolundan yana tercihte bulunmasını ligi yerli futbolcu ağırlıklı götürmesini daha uygun olacağını süper lig takımlarında ilk on birde yer bulamayan yabancılardan daha kaliteli futbolcular var.
    0
    0
    Yanıtla
  • H.basri elvermez (6 yıl önce)
    Şimdiden işi sıkı tutmak lazım 2 yari telafisi zor olur .Bu işi de Erol hocaya bırakmak lazım.
    0
    0
    Yanıtla