SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erol Günaydın'ı Kaybettik

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:17:14
Erol Günaydın'ı Kaybettik
A- A+ PAYLAŞ

Usta tiyatrocu Erol Günaydın, tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybetti.

Ünlü tiyatrocunun tedavi gördüğü hastaneden yapılan yazılı açıklamada, “Acıbadem Kadıköy Hastanesi yoğun bakım ünitesinde pnömoni, böbrek yetmezliği ve sepsiz nedeniyle 12 Nisan 2012 tarihinden itibaren tedavi gören sanatçı Erol Günaydın, bugün saat 14.45’te kalp yetmezliği sonucu vefat etmiştir” denildi.

Öte yandan, acı haberle yıkılan Günaydın’ın kızları Fatoş Günaydın ve Gülfem Günaydın, hastane önünde gözyaşlarına boğuldu.

GÜL'ÜN MESAJI..

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, tiyatro sanatçısı Erol Günaydın'ın vefatı dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Sanat dünyamızda eksikliği her zaman hissedilecek saygın bir sanatçımız olan Erol Günaydın, daima sevgi ve takdirle hatırlanacaktır" dedi. 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, tiyatro sanatçısı Erol Günaydın'ın vefatı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Tiyatro ve sinema sanatçısı Erol Günaydın'ın vefatını teessürle öğrendiğini belirten Gül, "Canlandırdığı ve seslendirdiği karakterlerle her yaştan sanatseverin beğenisini kazanan usta oyuncu Erol Günaydın, başarılı sanat hayatı ve kişiliğiyle kendisinden sonraki nesillere de örnek olmuştur" dedi. 

Sanat dünyasında eksikliği her zaman hissedilecek saygın bir sanatçı olan Erol Günaydın'ın daima sevgi ve takdirle hatırlanacağını ifade eden Gül, Türk tiyatrosunun çınarlarından Erol Günaydın'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat dünyasına başsağlığı dilediğini ifade etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız