SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Erol Hoca Herhalde Başka Maçı Seyretti"

0
Güncellendi - 2019-02-22 23:53:05
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Çaykur Rizespor’un evinde Evkur Yeni Malatyaspor’u 3-0 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Erol Bulu’un maç sonrası yaptığı ‘Adalet Diyorum’ açıklamasına tepki göstererek, “Erol hoca yanlış bir maçı izledi galiba” ifadelerini kullandı.

Maç öncesinde istekli olduklarını ve bu arzularını maça yansıttıklarını dile getiren Buruk, “İstekliydik, mücadele ettik. Topa rakipten çok sahip olmak istedik. Daha çok pas yapmak istedik. Takibin özellikle uzun toplarla gelip, bizden kazanacağı toplarla hücum yapacağını biliyorduk. Biz pas oyununu daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Attığımız gollerle de bunu gösterdik” dedi.

Erol Bulut’un maç sonunda yaptığı ‘Adalet diyorum, gerisini siz doldurun’ açıklamasına tepki gösteren buruk, “Herhalde başka maçı seyretti Erol Hoca. Keşke bu maçı seyretseydi bu maçı değerlendirseydi. Ben başka maçı seyrettiğini düşünüyorum. Çünkü 3-0'lık bir galibiyet var. Ve pozisyonun penaltı olmadığı net belli. İlk topa vuran bizim oyuncumuz. İki kişi de ayağını aynı anda kaldırıyor. Ve topa bizim oyuncumuz vuruyor. Faul verilecekse bizim lehimize verilmesi gerekiyordu. Hakemin bence ilk verdiği karar yanlıştı. Daha sonra VAR'dan seyredip kararını düzeltti. Adil olan bir maç yaşadığımızı düşünüyorum. Genel olarak maç içerisinde hakem yüzde 70 rakip takım lehine kullandı kararları. Ayrıca bu anlamda Hüseyin Göçek'e teşekkür etmeleri gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Rize, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Enver Genç (5 yıl önce)
    Başakşehir,kasımpaşa,Rize bunlara birşey olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Son Mohikan (5 yıl önce)
    Rize kaç haftadır bala dört ayak üstüne düşüyo Okanda hocayim diye geciniyo .boş konuşma çocuk adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru tespit.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    okan buruk.. gevezelik yapmaa... sen korunan takımın hocasısın.. haftalardır ne hikmetse korunuyosunuz. erol hocam korunan takımın hocası değil.. hem içtten hem dışttan ezmek isteynelerin hocası. adam gibi adamdır hocamız. senin erol hocamıza dil uzatman çapın yetmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (5 yıl önce)
    80 dk da kaleye tek sut atmis rize oda gol olmus bir rizespor, cizgiden topu cikmis malatya 2 net pozisyonunu rize kalecisi cikarmis malatya, sakat kalip son 10 dk da firsat deyip rakibin üzerine saldiran bir okan hoca ayni durumda bu rize gelmisti malatya ya ama malatya 1 0 aldigi macta bu kadar hirs ve saldirgan oynamamisti, karakter meselesi neyse bu kadar sakat ve hakemlerin rize icin aldigi talimat olmasa sen tam ters skor alirdin
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz Özcan ??? (5 yıl önce)
    Canın sağolsun Malatyasporum ileriki haftalarda telafi ederiz o kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (5 yıl önce)
    adem efendinin sürekli hakemi aldatan oyununun sonucunda ilahi adalet diyelim.tüm gerçek sakatlıklardan oyuncu değiştiremez duruma düştük.geçen hafta da adem verdi maçı.kasımpaşanın durumuna düşmeyelimde.
    0
    0
    Yanıtla
  • günpınarlı (5 yıl önce)
    Peki o kadar faule sakatlığa kart neden çıkmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    okan efendi sen adam olsaydın,sakatlık yüzünden on kişi kalmış bir rakibin varken, maçı kazanacağın kesinleşmiş olmasına rağmen uzatmalarda forvet oyuna almazdın.gün ola harman ola.Dua ette zor bir zamanında bizim elimize düşme,
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    tebrik ederim biz kötüydük Rize iyi ve kazandılar bukadar net.yenilgilerin arkasınada birşeyler arayan taknik heyet sadece acizliğini ortaya koyar.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (5 yıl önce)
    sen isine bak karsi takimin hocasinin aciklamalarina cevap verme terbiyesiz adam
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Penaltı pozisyonuna takılmamak lazım, hakem iyiydi. Çok iyi oynadık, Ahmet muhteşem oynadı. İki şutunun da gol olmaması şansızlık.Mina sakatlandığında Ahmet durumu gördü, oyundan çıkmamak için uğraştı ama Erol hoca bu değişikliği yaptı, gereksiz değişiklik son 10 dakikayı eksik oynamamıza sebep oldu. Buda en kötü 1-0 kaybedeceğimiz maçı 3-0 kaybettirdi. Erol hocanın Mina'nın yerine oyuncu alacak olamamasının da etkisi vardı. Bence takım idman sahasını kullanmamalı, hemen yeni saha yapımına başlanmalı. Eren'in formuna da dikkat edilmeli, şahaneydi. Robin ile başlama yanlış tercihti, ben olsam , Robin'i stoperde oynatırdım. Özetle takımı çok beğendim.Mustafa Akbaş'ı beğenmedim ve sol bekler iyi değil, Buğra'nın gelecek maça yetişmesini bekliyorum ama onda da antrenman ve maç eksiği var. Göztepe Maçına SETH stoperde başlamalı diyeceğim ama bu seferde sağ bek yok. Donald stoper başlayabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • robini ve sethi stoperde oynatmak mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Erol Hoca çok kaliteli bir insan, Okan gibi birini kaale almaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    İkinci sezon başladığından beri her maçda kan kaybediyoruz.her geçen gün dahada kötüye gidiyoruz.bunun için kimsede en ufak bir çaba da görmüyoruz.yine büyük farktan kurtulduk.rakiplerin kalemize her gelişi gol pozisyonuna dönüşüyor.evlere şenlik defansımızda artık bütün iş kalecimizin şansına kalıyor.herhalde kendimizi ptt 1.ligde zannediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fevzi Çakmak (5 yıl önce)
    Okan buruk ne konuştuğunu bilmiyor hakem yüzde yetmiş takip lehine verdi diyor bu adalet mi Erol hocada adalet istiyor zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Okan.hocayi.kutlarim.bu.gidisle.basak.sehirde. 4.goll.yeriz.takim.bukadar.puan.topladigi.icin. Tesekkur.ederim.tersini.dusunsek.kumeye. Giderdik.hoca.ve.oyuncular.mazeret.uydurmasinlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 KOZLUCALI (5 yıl önce)
    OKANMISIN NEYSEN NEE EROL HOCAMIZLA KONUŞURKEN INSAN OLMAK SÖZLERIME DIKKAT ETMEK GEREK BIRDE EROL HOCAYI INCITRCEK SÖZ SÖYLEYEN ADAM DAHA DOGMAMIŞ SIZE KARŞI HIÇ BIR SÖZ SÖYLENMEDI ADALET DEDI NEDEN ÇILDIRDINIZ NEDEN ALINDIN ((((SEBEP NE)))) AÇIKLA VE HEMEN HOCAMIZDA ÖZÜR DILE HEMEN
    0
    0
    Yanıtla