SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ersun Yanal G.Birliği'nin Teklifini Kabul Etmemiş..

A- A+ PAYLAŞ

Gençlerbirliği, dün istifa eden Ziya Doğan’ın yerine teknik direktörlüğe Mesut Bakkal’ı getirdi. Bakkal'ın yardımcılığını ise Galatasaray eski kaptanı hemşehrimiz Bülent Korkmaz yapacak.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, daha önce kırmızı-siyahlı kulüpte ve (A) Milli Takım’da teknik direktör Ersun Yanal’ın yardımcılığını yapan Mesut Bakkal ile yaklaşık bir saat görüştü. İlhan Cavcav, daha sonra basına yaptığı açıklamada, Mesut Bakkal ile 2 yıllık anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Öncelikli olarak Ersun Yanal’a teklif götürdüklerini belirten Cavcav, şöyle devam etti:

"Ersun hocayla konuştuk ve eski ekibiyle göreve gelmesini istedik. Şu anda Hollanda’da olduğunu, kafasının rahat olmadığını ve bu nedenle bir süre çalışmak istemediğini söyledi. Biz de hem Gençlerbirliği’nde hem de Milli Takım’da kendisinin yardımcı antrenörlüğünü yapan Mesut Bakkal ile görüşmeye karar verdik. O da sağolsun teklifimizi kabul etti" diye konuştu.

Mesut Bakkal’ın kendilerine, Galatasaray ve Milli Takım’ın eski kaptanı Bülent Korkmaz ile çalışma isteğini ilettiğini de anlatan Cavcav, "Bunun üzerine biz de Bülent Korkmaz’ı arayarak yardımcı antrenörlük teklifinde bulunduk. O da teklifimizi memnuniyetle kabul etti. Gençlerbirliği’ni 2 yıl için bu başarılı ekibe teslim etmeye karar verdik" diye konuştu.

Mesut Bakkal’ın yardımcılıklarını Bülent Korkmaz’ın yanı sıra halen Gençlerbirliği’nde bulunan Cengiz Demirel, kaleci antrenörlüğünü ise Fikret Yılmaz yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız