SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ertaç 138 Gün Sonra Lig Sahnesinde

0
Güncellendi - 2019-02-13 17:08:07
Ertaç 138 Gün Sonra Lig Sahnesinde
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un başarılı kalecisi Ertaç Özbir, 138 gün aradan sonra Beşiktaş karşılaşmasıyla birlikte Süper Lig’de kaleye geçecek.

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig’de 28 karşılaşmada görev alan ve başarılı bir performans ortaya koyan Ertaç Özbir, 2018-2019 sezonuna da güzel bir başlangıç yapmıştı. Bu sezon 6 Süper Lig maçında kaleyi koruyan başarılı eldiven, uzun bir sakatlık süreci sonrası tedavisinin ardından Antalya’da gerçekleştirilen devre arası kamp çalışmalarında yer aldı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda 3 karşılaşmada görev alan Ertaç Özbir, ligin 21.haftasında deplasmanda oynanan Atiker Konyaspor karşılaşmasında dördüncü sarı kartını görerek, cezalı duruma düşen Benin asıllı kaleci Fabien Ceddy Farnolle’nin yokluğunda Beşiktaş karşılaşmasında görev alacak.

Süper Lig’de 138 günlük aranın ardından yeniden sahalara dönen Ertaç Özbir, ligin ilk haftasında deplasmanda oynanan Göztepe karşılaşmasında kaleyi korumuş ve 1 gol yemişti.

Başarılı eldiven, ligin ikinci haftasında oynanan ve 1-0 kazandıkları Fenerbahçe karşılaşmasında da kaleyi korumuştu.

Ligin üçüncü haftasında deplasmanda oynanan İstikbal Mobilya Kayserispor maçında da kaleyi koruyan Özbir, dördüncü haftada Malatya’da oynanan ve 1-0 kaybedilen Atiker Konyaspor karşılaşmasında da kalede yer aldı.

Ligin beşinci haftasında İstanbul’da oynanan ve 2-1 kaybedilen Beşiktaş karşılaşmasında da sarı kırmızılı takımın kalesini koruyan Ertaç Özbir, ligin altıncı haftasında Malatya’da oynanan ve 1-0 kazanılan Çaykur Rizespor karşılaşmasında da görev aldı.

Ligin yedinci haftasında yaşadığı sakatlık nedeniyle kaleyi Fabien Ceddy Farnolle’ye devreden Ertaç Özbir, uzun bir sakatlık döneminin ardından devre arası kamp çalışmalarında yer aldı.

Başarılı eldiven, Farnolle’nin cezalı duruma düştüğü haftada, 15 Şubat Cuma günü Malatya’da oynanacak olan Beşiktaş karşılaşmasında görev alacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • GOL GOL (5 yıl önce)
    GARAOĞLANA ALIŞMIŞTIK GANIMIZ ISINMIŞDI TAM ÇIRMIHTILI GİBİYDİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Allah sakatlıktan korusun,Alexiç atacak,Babanın koçu Ertaç tutacak,başarılar..............
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Kralll kalecimiz.Allahina gurban senin.kalemiz hem erta hemde fonelli sayesinde guvenilir ellerde.ikiside birbirinden degerli
    0
    0
    Yanıtla