SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ertaç EYMS'nin Ağır İşçisi

0
Güncellendi - 2017-03-30 00:51:07
Ertaç EYMS'nin Ağır İşçisi
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un kalecisi Ertaç Özbir, ortaya koyduğu performansla takımının liderliğinde büyük pay sahibi oldu.

Kaleyi devraldıktan sonra performansıyla bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başaran tecrübeli eldiven, ligde geride kalan 6 haftada kalesinde 5 gol gördü. Yaptığı kritik kurtarışlarla takımının liderliğinde büyük pay sahibi olan Özbir, takımını sırtlamaya devam ediyor.

Evkur Yeni Malatyaspor’da uzun süre kaleyi devralmak için bekleyen başarılı eldiven, kaleye geçtiği günden buyana yaptığı kurtarışlar ile kalesinde güven veriyor. 25 haftada 50 puanla lider durumda bulunan sarı kırmızılı takımın en önemli oyuncularından olan tecrübeli kaleci, geride kalan 6 haftalık bölümde yaptığı kurtarışlar ile takımının farkı açmasında büyük rol oynadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • abdul (6 yıl önce)
    Teşekkürler ertac Allah yolunu ve bahtini açık etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan Çiftçi (6 yıl önce)
    Evkur Yeni Malatyaspor'un ikinci yarıdaki yükselişinde şüphesiz Kaleci Ertaç'ın payı büyüktür. Kalede güven veriyor. Çok kritik kurtarışlar yaptı. Yaptığı hizmetlerden ötürü sonsuz teşekkür ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (6 yıl önce)
    Ertaca diyecek yok masallah boyle yola devam ertac
    0
    0
    Yanıtla
  • Aspuzulu (6 yıl önce)
    Kalede o varsa içimiz rahat.
    0
    0
    Yanıtla