SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ertelenecek Gibi!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un 11 Kasım Pazar günü yapılacağı bildirilen kongresinin toplanabilmesi için çoğunluk sağlanamama ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi.

Haşim Karadağ'ın 1.5 yılda 5 kongre yapması ve sonunda yönetimi başkan vekili Avukat Şevket Karadağ'a devretmesi, onun da 4 gün sonra istifa etmesi üzerine mahkemece 3 kişilik kayyum heyetinin yönetimini üstlendiği Malatyaspor'da "onarım" süreci başlatılırken, kayyum 11 Kasım'da olağanüstü kongreye gidilmesini kararlaştırmıştı.

Mali sorunları çözülemeyen kulüpte yeni yönetim oluşturulması için il yöneticilerinin önderliğinde sürdürülen çalışmalarda bir sonuca ulaşılamazken, hafta içerisinde işadamı olduklarını söyleyen Malatya doğumlu Mustafa Kemal Zengin ile Bursalı olduğu belirtilen Ahmet Mutlu, Malatyaspor'a başkan adayı olduklarını açıklamışlar, geçtiğimiz Çarşamba günü Malatya'ya gelerek Vali Halil İbrahim Daşöz'le görüşmüşlerdi. Her iki adayın "güven verici" bulunmadığı ifade edilirken, bu kişiler Cuma günü Malatya'ya geleceklerini söyleyip ayrılmışlar, Cuma günü her ikisinden de haber alınamamıştı.

609 üyesi bulunan Malatyaspor'un 11 Kasım Pazar günü saat 11.00'de Özel İdare Salonunda başlaması gereken kongresinde çoğunluğun sağlanama ihtimalinin çok yüksek olduğu, kongrenin ancak 18 Kasım'daki toplantıda sonuçlanabileceği belirtiliyor.

Hafta içerisinde, Malatya'dan bir başkanın etrafında yönetim oluşturulması bekleniyor.

Öte yandan, Malatyaspor'da eski başkan Hikmet Tanrıverdi'nin alacaklarını silmesi halinde kendi alacaklarını da sileceğini sık sık dile getiren eski başkanı Haşim Karadağ, Tanrıverdi'nin alacağını silmesine rağmen henüz bu konuda bir girişimde bulunmadı. Tanrıverdi'nin alacaklarını silmesinden sonra önceki Cuma günü için Malatya'ya geleceğini söyleyen Karadağ, ikinci Cuma da geçmiş olmasına rağmen "hiç ses vermedi"..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız