SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ertuğrul Hoca'dan Ödülü Kaptılar

0
Güncellendi - 2017-09-07 01:44:28
Ertuğrul Hoca'dan Ödülü Kaptılar
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 4’üncü haftasında 11 Eylül Pazartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını Malatya İnönü Stadı’nda yaptığı çalışmayla sürdürdü.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana milli takımlarında bulunan Khalid Boutaib ile Sadio Diallo dışında bütün futbolcular katıldı.

Antrenman öncesi bir esnaf tarafından teknik heyet ve futbolculara tatlı ikramında bulunuldu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesinde bir önceki antrenmanda gerçekleştirilen çift kale maç turnuvasını kazanan futbolculardan yerlilere kitap, Fransız olanlara Fransızca- Türkçe, diğer yabancılara İngilizce- Türkçe  sözlük hediye etti.

Tecrübeli teknik adam, turnuvanın birincisi olan takımda yer alan kaleciler Emre Selen, Ertaç Özbir ve Fabien Ceddy Farnolle’nin yanı sıra Murat Yıldırım, Batuhan Altıntaş, Micheal Pereira, Rahman Buğra Çağıran, Sadık Çiftpınar, İssam Chebake’ye kitap ve sözlük hediye etti. Sağlam daha sonra bu futbolcularla toplu fotoğraf çektirdi.

Yaklaşık bir saat 45 dakika süren antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Saha içerisinde 3 gruba ayrılan futbolcular, 20 dakika süren ısınma hareketlerinin ardından daha sonra pas çalışması yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • bülent (6 yıl önce)
    artık malatyasporu tutmuyorum içi yabancı dolmuş bir takım paraları dışarıya yatıracağınıza içerde ne futbolcular var araştırın bulun milli servetimiz ulkemizde kalsın...
    0
    0
    Yanıtla