SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ertuğrul Hoca'nın Sürpriz Konuğu

0
Güncellendi - 2017-09-01 01:04:16
Ertuğrul Hoca'nın Sürpriz Konuğu
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, antrenman sahasına giren 4 yaşındaki Eymen Altundaş ile futbol üzerine küçük bir diyalog yaşadı.

Kasımpaşa maçı hazırlıklarına erken start veren Evkur Yeni Malatyaspor, Malatya İnönü Stadı’nda hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen çalışmada futbolcuların bir hayli keyifli oldukları gözlendi.

Babasıyla antrenmanı izlemek için stada gelen 4 yaşındaki Eymen, saha ortasındaki topları görünce bir anda antrenman sahasına girdi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, küçük çocuğun yanına giderek, bir süre sohbet etti. Eymen, eline aldığı bir topla antrenman sahasının dışına çıkarken, Sağlam ile çak yaptı.

3 GÜNLÜK BAYRAM İZNİ..

Bu arada, iha'nın haberine göre Milli takım arasını çalışarak değerlendiren Evkur Yeni Malatyaspor’da futbolcular ve teknik heyet Perşembe günü bayram iznine ayrılacak.

Antalyaspor müsabakası sonrası takımına izin vermeyerek Malatya’da yoğun bir idman programıyla çalışmalarına devam ettiren Teknik Direktör Sağlam’ın fiziksel eksiklikleri bulunan oyuncuların durumunu göz önüne alarak böyle bir karar verdiği belirtildi. Kasımpaşa maçı hazırlıklarına İnönü Stadı’nda yaptığı antrenmanlarla devam eden sarı siyahlılarda ülkelerinin milli takımlarında bulunan Gineli Sadio Diallo ve Faslı Kahlid Boutaib ile birlikte ailesini Türkiye’ye getirmek için ülkesine giden Arturo Mina dünkü çalışmalarda yer almadılar.

Süper Lig’in 3. Haftasında 1-1 berabere kaldıkları Antalya maçında sahaya çıkan ilk on birdeki oyuncularının performansından memnun kalan Teknik Direktör Sağlam’ın aynı kadroyu antrenmanlarda da bir arada çalıştırdığı gözlendi. Malatya ekibi Perşembe gününden itibaren 3 günlük bayram iznine ayrılacak.

Bayram iznini memleketlerinde değerlendirecek olan sarı siyahlı oyuncuların iznin ardından Pazartesi günü Malatya’da toplanarak Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başlayacakları belirtildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Halil (6 yıl önce)
    Adam gibi adam, Allah esirgesin seni Ertuğrul hocam.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ceyhun (6 yıl önce)
    Güzel bi an olmuş..ayrıca bir transfer duyurıyım burdan.yönetim bayram hediyesi yapıcak sanırım.jose antonio reyes ile imza aşamasındalar.hayırlı olsun takımımıza
    %100
    %0
    Yanıtla