SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ertuğrul Sağlam Eski Öğrencisini İstiyor

0
Güncellendi - 2017-06-24 01:28:36
Ertuğrul Sağlam Eski Öğrencisini İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın Bursaspor’da forma giyen Şamil Cinaz’ı istediği öğrenildi.

Süper Lig için hazırlıklarını sürdüren sarı siyahlılarda transfer çalışmaları kapsamında yoğun bir mesai harcanıyor. Takımın teknik patronu Ertuğrul Sağlam’ın sunduğu liste doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren yönetimin, Bursaspor ile sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek olan 31 yaşındaki ön libero Şamil Cinaz ile ilgilendiği belirtildi.

Geçen sezon yeşil beyazlı formayla 23 lig maçına çıkan tecrübeli futbolcuyu Spor Toto Süper Lig'e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor’un yanı sıra Sivasspor’da istiyor. Cinaz, geride kalan sezon 23 karşılaşmada bin 854 dakika görev aldı.

1,87 metre boyundaki gurbetçi futbolcu, Orduspor, 1.FC Nürnberg U19, 1.FC Nürnberg II, FSV Frankfurt, Rot-Weiß Erfurt ve Bursaspor takımlarının formalarını giydi.

Bursaspor’da 122 karşılaşmada forma giyen Cinaz, 6 gol attı, 1’de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Erkan (6 yıl önce)
    Ertuğrul Sağlam saglam adımlar la geliyor
    0
    0
    Yanıtla