SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ertuğrul Sağlam Malatya'ya Gelmedi!

0
Güncellendi - 2018-05-18 21:26:16
Ertuğrul Sağlam Malatya'ya Gelmedi!
A- A+ PAYLAŞ

Sezon başında Evkur Yeni Malatyaspor'u çalıştırmakta iken 16 Eylül 2017'de Bursaspor'la Malatya'da oynanan 5. hafta karşılaşması öncesi, ani bir kararla takımı ortada bırakıp şehri terkeden ve bu nedenle Malatya'daki taraftarların büyük tepkisine yolaçan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, geçtiğimiz günlerde anlaştığı Kayserispor'la Malatya'ya gelmedi.

Malatya'yı terkettikten bir süre sonra İran'ın Traktör takımını çalıştırmaya başlayan ve daha sonra görevden ayrılan Sağlam, hafta içerisinde Kayserispor'la 3 yıllık anlaşma yapmıştı.

Malatya'da kendisine yönelik ciddi bir tepkinin oluştuğunu değerlendiren Sağlam, yeni takımının Malatya deplasmanına gelmezken, Kayserispor Malatya'daki maça Antrenör Hakan Ertürk yönetiminde çıktı.

Hakan Ertürk, maç sonrası değerlendirme toplantısında bir gazetecinin 'Ertuğrul Sağlam neden Malatya'ya gelmedi?' sorusuna ise, "Hocanın sözleşmesi şimdi geçerli değil. Bu ayın sonundan itibaren geçerli olacağı için gelmedi yoksa başka bir problem yok" cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTOĞRAF: Ertuğrul Sağlam'ın gelmediği Malatya deplasmanında Kayserispor Antrenör Hakan Ertürk yönetiminde maça çıktı. Maçtan önce Erol Bulut ve Hakan Ertürk görülüyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Fanatik (5 yıl önce)
    Bana adam gosterin adam diyeyim.adamin krali erol hoca.boyle bir takima talip olup ve kumede birakan ayrica 43 puan toplayan ve takima oyun stili kazandiran adamin ismidir adam gibi adam erol bulut
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Ertuğrul SAĞLAM a tepki büyük ama haksızlık yapılıyor.O ülkenin yetiştirmiş olduğu iyi teknik direktörleri arasında yer alıyor.Ama kimse Malatyaspor yönetimini tek başlılığından söz etmiyor.Adamın isteklerinin hiç biri olmadı.İstediği adamlar alınmadı.Birazda terazinin diğer yüzüne bakalım.Kimseyle kotü olmayalım.Önceki yıllarda MALATYA -GAZİANTEP maçında bizim taraftarlar Samet AYBABA ya ŞİKECİ diye bağırdılar son maçımızı ANTEPLE oynadık ve küme düştük.SAMET AYBABA dediki gelin ANTEPTEN maç alın.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (5 yıl önce)
    Hangi yüzle gelecek ; bari mahçupluk duygusunu kaybetmemiş
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU44 (5 yıl önce)
    NE YÜZLE GELECEKTİ? KENDİSİ BİLMİYORMU MALATYAYA NASIL BİR AYIP ETTİĞİNİ? HADİ BUGÜN MAÇA GELMEDİ PEKİ BUNUN SENESİ DE VAR O ZAMAN NE YÜZLE GELECEK UTANMAYACAKMI ACABA? AMA NE DİYE UTANSIN Kİ? UTANACAK OLSA O TERBİYESİZLİĞİ YAPIP KAÇMAZDI? KENDİ KENDİSİNİ TÜKETTİ HABERİ YOK ZAVALLININ BİRİ İŞTE...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya'daki maça kadar Kayseri'de kalacağını mı sanıyorsun!
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat (5 yıl önce)
    Bu adam uzun zamandır tükenmişlik sendromu yaşıyor.Geçmişteki başarılarının gölgesinde ayakta durmaya çalışıyor.Malatyadan kaçtıktan sonra,İranda Traktör sazi gibi 15 milyon taraftarı olan klübü de şampiyonluktan etti.Başarısız ve hazıra konup,takım tüketen teknik direktörler arasına girmiş biridir.Kayseri şu an iyi bir kadroya sahip ancak Ertuğrul geldiğine göre,seneye işi zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Kayseri’nin Malatya ile oynayacağı maça iki gün kala Kayseri’yi de ortada bırakıp kaçar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tatar (5 yıl önce)
    Bırakın be adam kaçıp gittiğinde tribündekiler sadece başkanımıza istifa diye bağırıyodu,biri kalkıpta ertuğrula neden gitti diye bişey demedi eeee sonradan millet anladı ak koyun kara koyunu şimdi siz bekleyin durun kara koyunu belki gelirr
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    O zamana kadar istifa etmezse seneye gelir elbet. Hasretle bekliyoruz Ertuğrul hocamızı
    0
    0
    Yanıtla
  • Oktay karaca (5 yıl önce)Başefendi isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen:)
    0
    0
    Yanıtla