SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erzincan'dan Galibiyetle Döndüler

0
Güncellendi - 2017-03-13 21:21:12
Erzincan'dan Galibiyetle Döndüler
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 6. Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin 16’ncı haftasında konuk olduğu Erzincan Geçit Belediyespor’u 2-1 yendi.

Demirkent Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşmayı Barış Sarıkaya, Oğuzhan Albayrak, Beytullah Kuruyüz hakem üçlüsü yönetti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmayı Burcu Çakır’ın kaydettiği gollerle 2-1 kazandı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü başkanı Doğan Çelebi, deplasmanda iyi mücadele ettiklerini ve sahadan 2-1 galip ayrılmasını bildiklerini söyledi.

Ligde son haftalarda iyi sonuçlar aldıklarına dikkat çeken Çelebi, “Sezon başından buyana altyapımızdan yetişen genç sporcularla ligde mücadele ediyoruz. Bu sezon zirveden uzak kalsak bile altyapıdan yetişen sporcularımızı kazandık. Artık bundan sonraki hedefimiz ligi üst sıralarda tamamlayabilmek. İyi bir ekibiz, elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz” dedi.

Çelebi, sezon içerisinde bazı şanssızlıklar da yaşadıklarını anlatarak, şunları söyledi:

“Sezona başlarken istediğimiz transferleri yapamadık. Altyapımızdan yetişen sporcuların ağırlıklı olduğu bir kadroyla mücadele ediyoruz. Sporcularımız ellerinden gelen mücadelenin en iyisini vermeye çalışıyorlar. Kurulduğumuz günden buyana büyük bütçeli takımlara karşı, kendi kaynaklarımızla mücadele etmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar gelmeyi başardık. Şansızlıklar yaşadık ama her şeyden önce yönetim, teknik heyet ve sporcularla iyi bir aile olmayı başardık. Elimizden geldiği kadar Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız