SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erzurumspor Amatör Lige Düştü

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 2. grupta yer alan Erzurumspor, Kahramanmaraş maçının ardından Pazartesi günü de kendi evinde İskenderunspor maçına da çıkmayınca kurallar gereği bir alt kümeye düştü.

Erzurumspor efsanesi sona erdi. Son yıllarda ekonomik sıkıntıları aşamayan mavi- beyazlı ekip, maçlara çıkamadığı için 3. ligden amatör kümeye düştü. 1968 yılında kurulan Erzurumspor, uzun yıllar ikinci ligde mücadele ettikten sonra 1997- 1998 futbol sezonunda 1. lige yükselme başarısını gösterdi. Üç sezon birinci ligde mücadele eden mavi- beyazlılar, 2000- 2001 futbol sezonunda 2. Lig A kategorisine düştü. Kötü günleri devam eden Erzurumspor, 2002- 2003'de 2. lig B kategorisi, 2009- 2010 sezonunun ikinci yarısında maçlara çıkmadığı için Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 3. lige düşürüldü. 2010- 2011 futbol sezonunda 3. lig 2. grupta yeralan Erzurumspor 5 Eylül'de başlayan ligde ilk olarak Kahramanmaraş ve bugün de kendi evinde konuk ettiği İskenderunspor maçına çıkamayınca ikinci kez kurallar gereği küme düşürüldü. Erzurumspor 2011- 2012 sezonunda amatör kümede yer alacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız