SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eş Başkanlardan Biri Gelmiş..'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:08:35
'Eş Başkanlardan Biri Gelmiş..'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili adayları, Özal Mahallesi’nde düzenlenen ortak toplantıda bir araya geldi. 

Özal Mahallesi’nde düzenlenen ortak toplantıya AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Adayı Öznur Çalık, Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar ile İl Başkanı Hakan Kahtalı katıldı. 

NURETTİN YAŞAR, AĞBABA’YA YÜKLENDİ

Özal Mahallesi’nde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan AKP Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, “Bizim yaptığımız mahalle toplantıları Veli Ağbaba’nın mitinginden daha büyük. O arkadaş bağırmayla, çağırmayla kalabalık toplanır zannediyor, oysaki bağırmanın milleti ürküttüğünü bilmiyor. Biz bağırmıyoruz, normal olarak nasıl konuşuyorsak öyle konuşmaya devam ediyoruz. Dilimiz, düşüncemiz, içimiz dışımız farklı değil, günahımızla sevabımızla biz buyuz diyoruz” ifadelerine yer verdi.

KAHTALI’DAN SİVİL ANAYASA VURGUSU

Toplantıda konuşan AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, “Bugüne kadar elde etmiş olduğumuz bütün kazanımlar için bu seçim çok önemli. Gereken çoğunluğu elde edersek Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez bir sivil anayasa yapılmış olacak. Bu anayasa insan hak ve hürriyetlerinin ön planda olduğu, insan onuruna yakışır bir anayasa olacak. Kimsenin ötekileştirilmediği 78 milyon halkın tamamı için en iyiyi seçip, özgürlükçü bir anayasa yapacağız” sözlerini kaydetti. 

ÇALIK’TAN DEMİRTAŞ’A GÖNDERME

Mahalle toplantısının kapanış konuşmasını ise AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık yaptı. Çalık, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Malatya’da yaptığı mitinge gönderme yaparak, “Muhalefet partisi eş başkanlarından bir tanesi gelmiş Malatya’da miting yapmış. O gelsin de Özal Mahallesi’ni bir görsün. Özal’ın torunlarının akşam nasıl mahalle toplantısı yaptıklarına bir baksın” dedi. 

“Eskiden mazot karnesi vardı, mazotu karneyle verirlerdi” diyen Çalık, şunları kaydetti:

“Şeker, yağ, mazot, ekmek karneyleydi, kuyruklar vardı. Koalisyon hükümetlerinin bu ülkeye getirdiklerini herkes hatırlamalı, gençlere de anlatmalı. O eski Türkiye’yi yeniden getirmek isteyenlere asla geçit vermemeliyiz. Birileri sürekli bol keseden atıyor. Zam yapıyor, ‘Şunu da vereceğim, bunu da vereceğim’ diyor. Onlar sanki babasının parasını harcıyorlar. Türkiye’de Menderes kazandı kasayı doldurdu, onlar yedi. Özal kazandı kasayı doldurdu, onlar yedi. Şimdi Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu doldurdu, onlar yine yemek istiyorlar. Buna asla izin vermeyeceğiz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız