SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eş Zamanlı Operasyon

A- A+ PAYLAŞ

 
Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik operasyon yaptı. Polis tarafından 17 içici de gözaltına alındı. 
 
Konuya ilişkin yapılan açıklamada, "27.10.2011 günü İstanbul, Şanlıurfa ve İlimizde eş zamanlı olarak yapılan operasyonda; M.G., U.T., R.R., A.M., M.S., Y.D., E.A. ve C.E. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi. 
 
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmada, şüphelilerden uyuşturucu ve uyarıcı madde satın aldıkları tespit edilen 17 uyuşturucu ve uyarıcı madde içicisi şahıs hakkında yasal işlem yapılarak, 94 Adet uyarıcı nitelikli Ectasy hap, 21 adet yeşil reçeteye tabi hap ve 4  kilo 30 gram uyuşturucu maddesi ele geçirildi. 
 
Operasyonlar kapsamında şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 15 ayrı paket halinde satışa hazır vaziyette toplam 198 gram Uyuşturucu Esrar Maddesi ele geçirildi. 
 
“İştirak Halinde Uyuşturucu ve Uyaıcı Madde Ticareti Yapmak” suçundan Adliye'ye sevk edilen şahıslardan U.T., R.R. ve M.G. isimli kişiler tutuklandı. 
 
ARANAN 48 KİŞİ YAKALANDI.
 

Haklarında yakalama kararı bulunan 48 kişi, Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. 
 
Adli makamlara teslim edilen şahıslar ile yakalama gerekçeleri şöyle: 
 
* Açıktan Hırsızlık suçundan Murtaza Ç.* Askeri Firar suçundan İsmail T. * Ateşli Silahla Kasten Yaralama, 6136 SKM suçundan Feyzullah A. * Basit Yaralama suçundan Derin U. Eşref A. : * Cinsel İstismar suçundan Murat F.* Cinsel Saldırı suçundan Hüseyin B.* Çocuğun Kaçırılması ve Alıkonulması suçundan Fulya A. * Diğer Kanunlara Muhalefet suçundan Ali Seydi Ö. * Dolandırıcılık suçundan Ramazan Ç. * Elektrik Hırsızlığı suçundan Gül Ö. * Güveni Kötüye Kullanma suçundan Serkan Ç. * Hakaret suçundan Kemal Y. Tarkan Y. Yüksel Ö. * Hırsızlık suçundan Nihat Ç. Suna Ö. Mehmet K. İbrahim D. : * İftira suçundan Selçuk A. * İş Yerinden Hırsızlık suçundan Tülay U. Veysel Ç. Emrah A. İbrahim Ç. Şeyda Y. * Karşılıksız Çek Keşide Etmek suçundan Nadire B. Eser P. Fatih S. Muharrem K. * Kasten Yaralama ve Yağma İddiası suçundan Hakan K. O. ve Ş. * Kayıp Şahıs suçundan İlker Ö. Hilal K. * Kayısı Hırsızlığı suçundan Sebahattin K. Mustafa K. Osman Ç. Mehmet Ş. * Mala Zarar Verme suçundan Solmaz S. Yavuz D. * Motosiklet Hırsızlığı suçundan Serhat A.* Muhafaza Görevini Kötüye Kullanma suçundan Muharrem İ. * Mührün Fekki suçundan VahapT. * Taksirle Yaralama suçundan Bülent Ö. * Tehdit suçundan Mesut E. Mehmet A. * Zorla Alıkoyma, Şantaj, Darp ve Tehdit suçundan Zemra S. İrfan A. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız