SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Esas Olan Hizmet'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, "Biz hizmetin her bölgeye eşit bir şekilde getirilmesi için uzman bir ekiple çalışacağız" dedi.

Çakır'ın seçim çalışmalarına ilişkin bülten şöyle:

"* Melekbaba mahallesi mahalle toplantısı
Melekbaba mahalle toplantısına Milletvekili Ömer Faruk Öz, il başkanı Mustafa Şahin, belediye başkan adayı Ahmet Çakır ve encümen adayları katıldı.

Ömer Faruk Öz konuşmasında; Sevgili Melekbabalılar, bu bölgelere yıllardır ayırım yapıldığı söyleniyor, Malatya’nın en güzel mekânları varoş olarak bırakılmış, üvey evlat muamelesi görmüş bu bölgeler… Artık sizin içinizden birisi, sizin derdinizi yakından bilen bir başkan adayınız var. Biz, milletvekilleri olarak bir buçuk yıl içerisinde, Türkiye genelinde en çok yatırım alan yedi ilden birisinin Malatya olmasını sağladık. Biz Ak parti olarak millet iradesinin teminatıyız diyoruz. Ak parti her türlü özgürlüğün teminatıdır diyoruz. Ak parti, kendisine oy verenlerin olduğu kadar oy vermeyenlerin de hükümetidir diyoruz. Bu millet bize bir emanet verdi, bu emaneti layıkıyla taşıyoruz. Vakti zamanı gelince, bu millet isterse bu emaneti bizden alır, başkasına verir. Biz şunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadık. Bu millet karşısında, milletin iradesi karşısında, milletimizin tercihi karşısında bizim boynumuz kıldan incedir. Bu koltuklar fanidir. Bu makamlar fanidir. Esas olan hizmettir. Kim ne derse desin, biz sizlerin desteği olduğu sürece hizmet üretmeye, yatırım yapmaya devam edeceğiz.

Mustafa Şahin konuşmasında; Biz, millete efendi olmaya değil, millete hizmetkâr olmaya geldik ve millete hizmet üretmeye devam edeceğiz. Bakınız her yıl okullar açılırken sıraların üzerinde kitaplar ücretsiz olarak veriliyor. Değerli hemşerilerim artık, sağlıkta ayırım yok. İstediğin hastaneye gidebiliyorsun, hastaneler birleştirildi. İster özel olsun ister kamu hepsine gidebiliyorsun. Ulaşımda, tarımda, dış politikada, toplu konutta daha sayamayacağımız birçok alanda yapılan hizmetler ortadadır. Şimdi yeni bir tartışma başlatmak istiyorlar. AK Parti'nin yükselişinden rahatsız oluyorlar. AK Parti'nin milletten daha fazla teveccüh görmesinden rahatsız oluyorlar. AK Parti'nin oylarını artırmasından rahatsız oluyorlar. Akla hayale gelmedik senaryolar üretmeye başladılar.

Ahmet Çakır konuşmasında; Geçmişinizle övünmek için yaptığınız çalışmalarınızda başarılar olmalıdır. Başarılı bir çalışma yapıldıysa, bugün bu mahallelerin üvey evlat muamelsi görmesinin sebebi nedir? Tüm Türkiye’de yapılan çalışmalar ve hizmetlerin Tüm Türkiye’de yaşanan bu gelişmelerin, ilimizin her bölgesinde her alanında kendini göstermesi gerekiyor. Biz, hizmette çalışmaların her bölgeye eşit bir şekilde getirilmesi için oluşturduğumuz uzman ekibimizle çalışacağız.

* Sıtmapınarı esnaflarla sabah kahvaltısı
Ahmet Çakır sabah kahvaltısında sıtmapınarı esnaflarıyla bir araya geldi. Esnaflarla kahvaltılı toplantıya belediye meclis üyesi ve belediye meclis başkanı Süleyman Erkuş ve partililer ile encümen üyeleri katıldı. Belediye encümeni ve meclis başkanı Süleyman Erkuş, son günlerde kamuoyunda gerek milletvekilleri, gerek il başkanı ve belediye başkan adayımız söylemiş gibi çıkarılan dedikodularla ilgili “Akçadağlıların oyuna ihtiyacımız yok” veya bir başka bölge ismini kullanarak, bunların oyuna ihtiyacımız yok, gibi dedikodulara itibar edilmemelidir. Bu sözleri kendini bilmez, birlik ve beraberliğimizi çekemeyen kişilerin uydurmasıdır.

Ahmet Çakır konuşmasında; “Ülkemizde köklü değişim ve dönüşümler yaşanıyor. Geçtiğimiz yıllarda kendi ülkesinde kendi kaynaklarını kendisi kullanamıyordu. Geldiğimiz şu günlerde bir petrolün bulunması dışa bağımlılıktan kurtulması dahi o kadar sıradanlaştı. Hayal dahi edilemeyecek gelişmeleri Ak Parti gerçekleştiriyor. İlimize gelince plansız ve programsız bir gelişme sağlıklı olmayacağından, ilk işimiz üst ölçekli master palanını hayata geçirerek başlayacağız. Halkı küçümseyen bir zihniyet, biz değil, ben anlayışını merkezlerine koyarak hareket eder. Biz toplumsal menfaatleri her zaman ön plana çıkardık, toplumsal menfaatlerin olduğu yerde, kişisel menfaatler olamaz” dedi.

Daha sonra sıtmapınarı esnaflarını ziyaret eden Çakır, sorun ve sıkıntılar hakkında bilgiler aldı, destek istedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız