SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eşekler Yürüyemiyordu, Temiz Oldu"

0
Güncellendi - 2018-08-18 05:20:31
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından Bahri Mahallesi’nde başlayan sıcak asfalt çalışmaları ile ilgili bilgi verildi.

Belediyenin, yapılan çalışmalara ilişkin bülteni aynen şöyle:

"Battalgazi Belediyesi tarafından Bahri Mahallesi’nde başlayan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Yapılan sıcak asfalt çalışmasından memnun kalan mahalle sakinleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ederek, “Bugün Sivas Caddesi’nde ve Akpınar’da yapılan hizmetler Bahri’de de yapılıyor” ifadelerini kullandılar.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin muhtelif bölgelerinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarını Bahri Mahallesi’nde de sürdürüyor. Bahri Mahallesi’nde yaklaşık 9 km’lik sıcak asfalt çalışmasını tamamlayacak olan Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor. Çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren mahalle sakinlerinden Bedri Özman, “Altyapı zaten daha önceden yapılmıştı.  Çok güzel şeyler olacak. Sağ olsunlar yollarımızı yaptılar. Yollarımız eskiden toz, toprak, çamurdu. Şimdi o çamurdan kurtulmuş olduk. Yapılan iş her zaman güzeldir. Battalgazi Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” derken Hasan İngün ise, “Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Eskiden kar çamurda çizmeler ile geziyorduk. Şu anda asfaltı gördük. Belediye ilgililerinin hepsine çok teşekkür ederim” dedi.

Mahalle sakinlerinden Hatice Kav da, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Her yer mis gibi oldu. Eskiden yollarımız çamurdu.  Şimdi her yer mis gibi oldu” ifadelerini kullandı.

Mahallede rahat top oynayabildiklerini belirten Yusuf ve Hakan Doğan’da, “Eskiden burada hep top oynuyorduk ve toprak olduğu için patlıyordu. Asfalt olduğu için rahatça top oynuyoruz. Selahattin Gürkan başkanımıza teşekkür ediyorum. Eskiden taş, topraktı ve çamur oluyordu. Yollar hep kapanıyordu.  Teşekkür ederiz Başkanımıza” derken, Osman Avcı ise, “Belediyecilik hizmeti budur işte. Bugün Sivas Caddesi, Akpınar’da yapılan hizmet Bahri’de de yapılıyor. Bakın tarihte görülmemiştir. Hiç bir hizmet yoktu.  Biz yağmur yağdığı zaman dışarıya çıkamıyorduk. Allah razı olsun başkanımızdan.  Böyle bir hizmet yok. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle sakinlerinden Aziz Serçe’de, “Battalgazi Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Sokaklarımız dar ve çamurdan çıkamıyorduk. Şimdi tertemiz oldu. Eski yolda eşekler yürüyemiyordu. Şimdi tertemiz oldu.  Başkanımızdan çok çok razıyız. Cenab-ı Allah uzun ömürler versin” ifadelerini kullandı."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • malatya aşığı (5 yıl önce)
    malatyanın en başarılı belediye başkanıdır selahattin bey.
    0
    0
    Yanıtla
  • İŞBİLEN (5 yıl önce)
    ÇOK MERAK EİYORUM YAZIYI SAYIN EDİTÖR SİZLERMİ HAZIRLIYORSUNUZ.BATTALGAZİ BELEDİYESİMİ HAZIRLAYIP SİZE VERİYOR.ÇÜNKÜ BÜTÜN YAZILAR AŞIRI ABARTILI VE HEPSİ SELATTİN GÜRKAN REKLAMI KOKUYOR.BU SÖYLEYECEĞİM BÜTÜN GAZETE, DERGİ, TELEVİZYON VE İNTERNET HABERCİLERİNE....MASA BAŞINDA GAZETECİLİK YAPILMAZ.BİRYERLERDEN SERFİS EDİLEN YAZI VE FOTOĞRAFLARLA GAZETECİLİK YAPILMAZ.YEREL OLSUN , ULUSAL OLSUN YAYIN YAPAN GAZETE ,DERGİ , TELEVİZYON, İNTERNET HABERCİLİĞİDE 20 FARKLI YAYINI İZLİYORUM.YAZI METNİ AYNI, KULLANILAN FOTOĞRAFLAR AYNI, ÇOĞUNDA HABER BAŞLIĞI DAHİ AYNI.ÖZGÜN , FARKLI YAYINLAR İSTİYORUM.
    0
    0
    Yanıtla
  • sende gayet özgün birine benziyorsun zaten selahattin gürkan ne reklamı yapıyor yaptığı hizmetlermi seni rahatsız ediyor yada nemalanamadınmı selahattin başkandan yedirmedi demi sana zoruna gitti
    0
    0
    Yanıtla