SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esenlik Belediye İsim Değiştirdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:47:53
Esenlik Belediye İsim Değiştirdi
A- A+ PAYLAŞ

Esenlik Malatya Belediyespor, 2. olağan genel kurulunu yaptı. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi nikah salonunda yapılan olağan genel kurulda, takımın ismi oy birliğiyle Malatya Büyükşehir Belediyespor olarak değiştirildi.

Olağan genel kurul da daha sonra seçime geçildi. Mevcut başkan Orhan Barman, tek liste halinde girdiği seçimde tekrar başkanlığa seçildi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Barman, 5 yıldır kulüp başkanlığı görevini sürdürdüğünü kaydederek, "Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır, göreve devam etmemizi istedi. Başkanımızın isteğine 'hayır' deme lüksümüz yok. Yönetim olarak görevimizi sürdürüyoruz" dedi.

Barman, kulüp olarak birçok sportif branşı bünyelerinde bulundurduklarını ifade ederek, "Bundan önceki dönemde iyi işler yapmaya çalıştık. Çeşitli branşlarda başarılı sonuçlar aldık. Amacımız bundan sonraki süreçte daha büyük başarılar elde etmek. Bu dönemde Malatya Büyükşehir Belediyespor olarak daha iyi hizmetler yapacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Barman, Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası'nda Avrupa üçüncüsü olan karate takımını ve Karate Malatya İl Temsilcisi Resul Uluca'yı, elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik etti. 

Orhan Barman başkanlığındaki Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor:

"Aziz Görgeç, Kadir Çelik, Şahin Özer, Kahraman Fırat, Nurhan Demir, Nejat Fırat, Talip Kantarcı, Erkan Van, Vahap Genç, Faysal Elkoca ve Bülent Karakaş."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız