SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Esenlik Yeniden Yapılanacak'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi'nden yeniden yapılanacak. Vekaleten genel müdürlük yapan Hulusi Boyraz asaleten genel müdür oldu. Boyraz, "Yakında yeni logomuzu ve kurumsal kimlik uygulamalarını hayata geçireceğiz" dedi.

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hacı Uğur Polat'ın görevden ayrılmasıyla genel müdürlüğe vekaleten genel müdür yardımcılarından Hulusi Boyraz getirilmişti.
Boyraz'ın genel müdürlüğe asaleten getirilmesinden sonra Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi'nde yeniden yapılanma gerçekleştirilip, genel müdür yardımcısı sayısı 3'ten 4'e yükseltildi.

Mesut Bozkurt, Erhan Soylu, Münür Özpolat ve Nail Yavuz genel müdür yardımcılığı görevini sürdürürken, 4. genel müdür yardımcılığına getirilen Nail Yavuz'un inşaat işlerine baktığı bildirildi.

Yeni genel müdür Hulusi Boyraz, İHA'ya yaptığı açıklamada, "Yaklaşık iki yıldır genel müdür yardımcısı olarak hizmet ettiğim Esenlik'te, Genel Müdür olarak bulunmaktan büyük bir heyecan ve onur duymaktayım. Böyle ciddi bir vazifenin insanı heyecanlandırdığı kadar sorumluluklarını artırdığının da farkındayım. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da şirketimizi daha ileri noktalara taşıyabilmek için hız kesmeden çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"2010 yılı Esenlik için oldukça verimli bir yıl oldu. Faaliyet gösterdiğimiz birçok alanda ciddi yatırımlar yaparak büyüdük. Son dönemde yatırımlarımızın yoğun bir şekilde arttığı diğer bir hizmet alanımız inşaat oldu. Özellikle karo fabrikamıza yaptığımız makine yatırımları ile üretim kapasitemizi ve çeşitliliğimizi artırdık. Aldığımız kaldırım ihaleleri ile Malatya'nın daha estetik ve modern bir kent hüviyetine kavuşmasına katkı sağlıyoruz. Yine yakın zamanda temelini atacağımız konut projemizle hemşerilerimizin uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olmalarını, aynı zamanda yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefliyoruz" diyen Boyraz, daha sonra şunları belirtti: "Birçok alanda faaliyet gösteren ve dev bir kuruluş haline gelen Esenlik, ne yazık ki kendi büyüklüğüne yakışmayan bir binada faaliyetlerini sürdürüyor. Yakın zamanda temelini attığımız ve kaba inşaatını bitirdiğimiz yeni idari binamız bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete girecek. Böylelikle modern bir altyapıya sahip yeni binamızda daha iyi hizmet etme imkanına kavuşacağız. Malatya'nın temizliği gibi önemli bir görevi üstlenen şirketimiz bu alandaki çalışmalarını da büyük bir başarıyla sürdürmektedir. Yaptığı yatırımlarla temizlik araçlarını yenileyen Esenlik, daha temiz ve yaşanabilir bir şehir için yirmi dört saat aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Hızla büyüyen ve bölgesel bir marka olma yolunda ciddi adımlar atan şirketimizin kurumsal kimliğinin de bu büyümeye paralel olarak yenilenmesi ilgili hazırlıklarımızı tamamladık. Yakında yeni logomuzu ve kurumsal kimlik uygulamalarını hayata geçireceğiz. Kısaca değindiğim hizmet alanlarımızın dışında, başta Maşti, Soğuk Hava Deposu, Et Entegre Tesisleri, Sosyal Tesisler vb. birçok alanda faaliyet gösteren Esenlik'i daha ilerilere taşımak için bütün varlığımızla çalışmaya devam edeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Arkamızda siz değerli halkımızın destekleri olduğu müddetçe çok daha güzel günler bizleri bekliyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız